Sunday, October 06, 2013

Jatuh katil




Ya Allah..pagi tadi dareesa jatuh katil..da la jatuh celah celah side table :(( 
Salah ibu tinggalkan dareesa sesorang..ingat dareesa tidur lagi...

Sakit jantung rasanya..tesekat nafas tengok dareesa menangis kesakitan..:(

Alhamdulillah dareesa ok je..after 5 minit ketawa balik..alhamdulillah hari ni normal je tengok..tak muntah tak demam..hopefully ok jelah.

Terima kasih Ya Allah lindung dareesa...

Lepas ni ibu takkan cuai lagi..

Budak ni semakin aktif..malam pun susah nak tidur...esok rina pegi outstation 2 hari tinggalkn dareesa..wuwu sedihhh

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Mrs. Amad 7/10/13 7:39 AM  

masa ank sy start merangkak,mak n MIL sll ingtkan jgn tglkan anak atas katil even tgh tido.cane?kdg2 kite nk solat,nk g toilet,mcm2..last2 bukak katil,tido bawah je.sampailah skrg...

Tengku Fauziana 7/10/13 9:38 AM  

mcm kita gak last week arfan jatuh katil gak..dia tido lasak..nasib baik de bantal so dia jatuh atas bantal..tp melalak gak..jantung waktu tu mak aii mcm nk berhenti rasa..lepas pujuk, tgk dia ok xde muntah2 ke pe ke...terus lega ya amat..

Rina Lia (◕‿◕)✿ 7/10/13 9:57 AM  

Mrs amad..itula..igt dia tgh tdor..kejap je tggl huhu..ade gak tdor bwh je psni..

Fauziana : ok lg ade bantal..ni da la xde bantal..siap jatuh celah2 meja...adoii ngerinye rasaaa :(

SarahSyafiq 7/10/13 10:51 AM  

dah pandai pusing2, golek2. memang kena extra care macam ni.

ct 7/10/13 5:42 PM  

errrmm..sy bila anak dh pandai meniarap mmg tak akan tido atas katil..baik tido kt bwh je..

アヌム 8/10/13 1:38 PM  
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top