Thursday, October 17, 2013

Salam aidiladha 2013

Sekali lagi beraya di kampung suami di kelate..takpe kasi chance sebab kampung rina di kl je hehe..



Tak berapa lengkap..abah takde, dah salin baju huhu...anis takde, beraya di kampung suami dia..abe ju & family takde sebab polis takde cuti..


Guna kamera beyie.


Recycle baju raya :p


Main main ngan ayoh ngah



Gambar otw balik kelate..

Ni pula gambar balik semula KL



MasyaAllah merasak sungguh sekarang ni..susah dah nak tidor dalam kereta..beza la dari dulu..

Lately ni perkembangan dia cepat. Tetiba dari buat pumping je, now dah merangkak laju siap panjat & duduk pelbagai gaya. Huhu..semoga maktok tabah menjaga!



3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

shura shushi 18/10/13 8:12 AM  

selamat hari raya aidiladha :))

icE 18/10/13 6:21 PM  

Selamat Hari RAYA!!

salam kenal..jemput la ke blog saya

WAHM 6 Angka, my journey

hazlina azmi 19/10/13 10:55 AM  

comel gamabar family awk..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top