Monday, March 31, 2014

Muhammad Niqrees Hakeem


Panjangnye nama hehe..maksudnya pemimpin yang adil rasanya. Sedap kan? Niqrees Dareesa macam sama jee :p boleh geng hehe..

Ni baby adik ipar rina. Selamat melahirkan pada 26 feb tak silap. Lama juga tahan sakit. 1 pagi masuk hospital..sampai 4 pagi keesokannya baru baby nak keluar hehe..

Rezeki dan nasib orang lain lain kan. Tak semestinya sakit lama tu terhapus dosa..sakit sekejap takde feel atau macam macam judgement yang orang beri. Serius kita tak layak nak judge orang. Kau operate senang lah. Pakai epidural kee tak feel lah. Kurang pahala.

Seolah olah kita mengangkat diri kita sebagai Tuhan untuk judge orang. Astaghfirullah..moga kita dijauhkan dari sifat macam tu.

Bahagian orang lain lain. Allah dah tentukan dan semestinya ada hikmah disebaliknya. Kita sebagai manusia berusahalah dengan berdoa, beljar teknik dan bersedia dengan redha dengan segala kemungkinan..

Ok la tu je hihi...assalammualaikum :p

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top