Friday, June 27, 2014

Ramadhan kali ni

Just a quick post...rina masih berhutang entry tentang umrah dan jepun..ye rina baru sahaja kembali dari jepun..mr zauj ada job di sana selama sebulan..jadi rina follow dalam 6 hari hehe..best..

Insyaallah khamis ni mr zauj pulang ke malaysia..cant wait! Sedih sebab tak dapat mulakan ramadhan dengan dia..nasib baik masih ada dareesa, mak dan abah.

Harapan untuk Ramadhan kali ni rina dapat puasa penuh :p tak pregnant lagi ye. Doakan pls..kalau boleh nak baby september 2015. Berangan itu free hehe..

Dan juga agar susu tak berkurangan..insyaallah akan ambil oat setiap sahur dan minun air sepanjang malam..paling penting pump kerap walaupun penat dan lapar..

Hiyakkk semangat datanglahh!! Hehe over..mudah mudahan jadi anak yang bergunala ye. Siappp kalau melawan! Eh dah pandai tau baling baling barang dengan menjerit kalau tak bagi..mana belajar ni?! :p

Takpe. Sekarang ibu peluk cium. Esok da besar ibu nak rotan diaa!

Ok dah merepek. Ngantuk. Selamat malam. Assalammualaikum.

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top