Tuesday, July 19, 2016

Bercuti ke Budapest, Hungary bersama anak kecil - Day 3 & 4 - Duduk hotel je

Assalammualaikum.

Dah datang dah mood malas update hahaha

Day 3

Briefly, semalam husband dah start kerja. So tunggu jela husband balik. Petang rina keluar juga round2 sekitar hotel. Bila husband balik kami ke Buda Castle nak naik furnicular ala2 macam cable car. Okla, nampak seluruh Budapest. Alhamdulillah harini cuaca baik.







On the way balik singgah restoran halal Al -Amir. Pelayang dia masam aje melayan kitorang. Maybe dia pikir kami ni takde duit. Yela order pun 1 je share 2 orang. Sebab dekat rumah ada nasik kot. Saje nak merasa. Menyampah kite.

Lepas tu singgah jap Zara shoping baju budak2. Mak dah beli sweater so mak duk senyap2 haha

Then balik terus pengsan


Day 4.

Tak pegi mana. Duk hotel melayan budak2 ni.
Harini buat nasi goreng telur ikan bilis untuk dareesa & bubur carot bilis utk nina. Ambik sikit roti masa breakfast..buat makan dengan nutella. Tapi roti sini kerasss. Menyesal tak bawak siap2 dari malaysia.

Ok tu je..husband tak balik lagi. Tapi malam ni dia ada dinner. Rina tak ikut. Segan katanya nak bawak ramai2. Nanti dia bungkuskan. Ok. Kita redha sebab dah ada sambal bilis rangup & rendang dinding pedas ckup dah hihi.


Breakfast buah ceri. 1st time makan fresh cherry. Okla manis2. Sedap lagi durian haha


Melayan budak2 ni sepanjang hari. Lapar je depa tu. Mujur ada bath tub. Leh la buat kolam mandi derang hehe


Kbai.

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top