Saturday, January 17, 2009

Bicara Sepi - part 1

Chapter 1 :
Esok Juara Lagu!! tapi tak dapat tengok sebab ade test hari isnin pukul 8 pg~ huhu..tapi xkesahla..pasal aku bukan minat sangat pun..nape sekarang aku macam xminat mane2 artis(penyanyi) ek? adakah aku sudah melangkah ke alam matang dan dewasa?

Chapter 2:
Semalam pergi mines, aku nak unlock hp aku yang lama sebab aku lupe pin lock phone 2..
kne charge rm30..tapi aku xbuat lagi pasal kedekut tapi skarang aku menyesal adeh~ malam ni la pergi lagi huhu! tensionnye..hp xjumpe pon..memang xde harapan da..sedihnye..aku igt kalo murah rezeki, aku nak beli hp 2 balik..it was my perfect hp..wuwu..G900 I LOVE U SO MUCH!! waaa

Chapter 3:
Semester ni, aku rase otak aku lambat activate..skarang barula aku rase nak start study sungguh2. tapi kadang2 aku terpikir sendiri..knape nak study sungguh2? sebab at last, aku akan kerja dengan tnb gak..so kalau lepas 3 pon da ckup..watpe nak dpt tinggi2? lame aku pikir n cube mencari sebab untuk aku dapat result gempak..akhirnya aku realize aku perlu study btol2 dan dapat result yang gempak ats beberapa sebab:
1. Kepuasan diri sendiri. Kalau result ok, aku rase puas blajar ni..
2. Untuk kegembiraan mak dan abah. Atleast aku dapat buat sesuatu untuk melihat diorg gembira dan bangga dengan aku..
3. Sebab aku belajar kerana Allah! huhu..memang nampak aku menipu tapi aku akan cuba tanam niat ni dalam diri insyaAllah.poyo x lol
so aku mesti study btol2 gak hoho!
Oklah..3 chapter da la..nak sambung tdo.byee

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top