Tuesday, January 20, 2009

Happy Birthday Dayod!!~

Happy Birthday to you~
Happy Birthday to you~
Happy Birthday to Dayod~
Happy Birthday to you~


Selamat Hari Jadi yang ke-22 Dayod! Wow da 22!! hihi..Sempena birthday dayod ni..aku nak crita pasal Dayod!~ ^__^

Dayod ni 1 of my bestest fren! Name sebenar die Norhidayah binti Othman.aku panggil die dayod sbab blajar component diode. ape kene mngene? aku pon xtau hihi. Aku kwn ngan die smnejak form 1 lagi..mase 2 aku skelas ngan die(kelas 1 Al-Farabi, MRSM Kuala Klawang)..

mase mule2 ktorang xrapat..tapi 1 day, ktorang punye kelas kene rombak kedudukan..konon2 xnak ade puak2 n lebih mngenali klasmet masing2..ditakdirkan(cewah!) aku duduk sbelah Dayod..duk depann skali hehe..mase form 1 aku pendiam n s2d je dlm kelas..sbab awal2 lagi..aku ni jenis susah nak sesuaikan diri dngan org yg bru knal..so sebab duduk sblah dayod ktorang jd rapat dan semakin rapat..bile pindah ke MRSM Jasin pon ktorang rapat lagi even ktorang laen kelas,laen blok asrama tp stil berkawan baek..dan sampai sekarang wlaupun dayod skrg kat uitm melaka n aku kat uniten..ikatan persahabatan aku ngan dayod masih utuh (skema jap :p)

Dayod ni seorang yang lembut je..lemah lembik ehh lembut hehehe..gurau2 je dayod..
die rajin sgt..rajin s2d n kemas je..Die xbekira pon..sgt pemurah..die sorang kawan ketika kte gembira n kte sdey..die jujur ngan aku..tgur aku klo aku slh..n sgt memahami aku..byk yang ktorang share..aku rse sng je kwn ngan die maybe sbb ktorang byk persamaan kot..muke pon rmai org ckp same hehe..ni ha muke die :-


same x??die lg comella tapi hihi

kpade dayod..smoge dimurahkan rezeki..dan dipanjangkan umur..smoge bertemu jodoh yg sesuai dgan ko..dan lebih baek dr wong lala..smoge ko bjaye dunia dan akhirat..dan hrp2 persahabatan kte ni kekal smpi bile2 insyaAllah..aku syg ko sgt2..nanti ko dtgla lagi cni..boleh kte jalan2 lagi hehe..hadiah? ko dtg bru dpt hihi..

LoTs oF LovE~*

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Bunny 21/1/09 6:13 PM  

eh tu dayah othman ke? sila kem salam utk dia.kthnxbai

- Gie - 22/1/09 3:38 PM  

happy bday dayod :)

Chokichoki 23/1/09 10:25 AM  

dayah da bce tp die xdpt nak post comment hoho

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top