Friday, January 09, 2009

hp ilang..

sdihnye..sdih yg teramat sgt..hp ilang..hp yg sgt2 ku syg..gne duet sndri nk bli..sggp bjimat.. xsmpi stahun..sdihnye..nak balik..yaAllah..tolongla bukakan pintu hati org yg ambil 2 untuk pulangkan balik hp 2..i need it..please...

edit @ 11.11pm :

sdeynye..tgh sdey2 ilang hp ad plak org yg ngutuk2 aku blakang2..btambah sdih rse..

mayb diorg kaye sbb 2 diorg xphm mcm mane prasaan ble hilang hp..hp 2 da la baru je beli..arge plak lbih rm1k ak gne duet scholarship ak beli..ak sanggup jimat bnde laen smata2 nak dapatkan hp idaman aku 2..ak bajet 2 la hp ak smpi ak da keje nant..aku bukan org sng suke2 je nak beli brg mahal2 selalu..sbab 2 ble hp 2 ilang aku rse sdih yg teramat sgt..mcm ak khilangan rm1k..huhu

aku rse mcm pucat sgt ble hp ilang..aku xtau ape nak buat..so aku msg hafzan gne hp adah.. hafzan la org yg paling aku percaye skali n die la org yg ak pergi dulu ble aku susa or snang kt uniten ni..aku sdih sgt n glabah sgt, aku ngadu kt die..mcm biase..hafzan pon pjuk menenangkan aku n mcm superhero die trus dtg uniten..huhu..-1 of the reasons that i fall love with him more n more each tym..

ble die ade disisi ilang ckit rse susah hati ni..bile tgk mke die, baru rse nak nangis yg slame 2 ak mcm xleh sbab tekejut n pucat sgt..so ble da luahkan sgalenye..rse tenang ckit..

aku minx maaf kat die n geng2 die if aku buat diorg menunggu..aku igt hafzan nak bagi hp spare kt aku..rupenye die tinggal kt umah kat kedah..ingat umah kat bangi 2..
mse gelabah dlm hp mmg aku ckp nak g maxis centre sume tp ble te pk yg die nk g keje ak pn ckp xpela, ak g ngan kwn2 je..

so kepada geng2 die aku mintak maaf...kepada yg berkenaan..klo nak ngutuk aku, ckp je dpan2..aku xtau ape salah aku ,..kepada adah,gie,miza,elly,mun,jem,ain sume2 la..thanx sbb tlg aku, care about me n bg ak hepi mlm ni..
n kepada hafzan..thanx sbb slalu je besama sy ketika sy susah..wlopon sy jht n sorg gf yang teruk tp awk stil bsabar ngan sy..

n ofcoz kepd pencuri klo bace ni..pulangkan la balik hp 2..it is really important to me..

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 11/1/09 1:47 AM  

adeh..
sedih lak bace...hukhuk...

bykkan sbr eh..
g xleh byg kalu g pn ilang hp.. T.T

xpe..klu ade pape..ckp je ar..
myb kdg2 ktorg xleh jd cam hafzan..
tp jgn risau..stkt ni bl kwn2 susah..kitorg still bersame..

jgn sedih2 ek..
nnti klu nk bl bru..nk mntk tlg g pn leh :)

Saye coklat.. 11/1/09 2:27 PM  

maceh gie..korg pn byk tlg kc smgt kekuatan , mayb bkn dr segi fizikal tp dr segi mental dan rohani haha mengarut je

waaaa..nak hp 2 balik..nak..T_T
da berusaha mcm2..so skrg brtawakal pd Allah je..

meen 13/1/09 11:11 AM  

oit rina.
aku yg curi hp ko kot~
huhu.

no hard feelings k.
aku tau gk perasaan ble hp ilang.
skurg2nye ko da ada pgalaman awal da mcmne sygnye kte kt hp klu ilang.
be strong, gurl!

gurl power!
ye yeh!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top