Tuesday, January 27, 2009

New Look~*

Setelah mengedit edit blog ni dan mencari cari pelbagai theme n template dr seluruh pelusuk intenet akhirnye aku telah mengambil keputusan utk gune theme lame tp template yg bru..



awl2 lagi aku da suke background ni..bunge2 dan pdanan warne die nmpk cntik dan matang :p..wlopon wane merah,kuning n ijau tua ni menyimpang jauh dr wane fveret, tapi ble die dipadan2 kan mcm menepati cite rase plak :p



so da siapla blog ni~ lawa x? tp act yg pling pnting perlu nmpk kemas n selesa untuk menulis, besar2 ckit tmpt post. sebenanye, aku de idea lagi nak mencantikkan blog ni..kat bhagian header die situ2 sini2..besela..aku xske simple2 sgt..ske meriah2 ckit hihihi..

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top