Monday, November 22, 2010

Malam Kekasih Bersentuhan

Assalammualaikum semua~!
Letihnya hari ni..tak sabar nak tido cepat cepat.
Zzzz

Malam semalam rina menghadiri satu jamuan makan malam.
makan malam ni bukan makan malam biasa
tetapi makan malam bersama sama pemimpin UMNO bahagian Kepong~

Rina belum join UMNO lagi
rina wakil TNB Kepong je hehe..
Undi adalah rahsia! *padahal daftar pon tak lagi*

tiba tiba rasa macam orang penting bila terpaksa mewakili TNB Kepong =P
Makan malam ni diberi nama "Malam Sentuhan Kasih"
bukan Malam Kekasih Bersentuhan ok? No no nooo (jari telunjuk kekiri dan kekanan)

Tujuan malam ni adalah untuk berhibur.
ye. berhibur semata mata.
artis yang ada Mus (May) dan Rini A.F
lain lain, tetamu tetamu kehormat yang tunjuk bakat
masing masing nampaknya berbakat dan terhibur.

namun begitu (BM A ok, harap maklum haha) rina masih belum cukup terhibur

bukan apa, makanan tak menepati citarasa la



 Chinese Cuisine. sikit sikit jee dia hidang. tapi ada 10 kali trip kot.
kenyang jugakla..cuma tak puas :p dasar perut dinosor!

tapi akhirnyaaa di saat saat akhir,
rina berasa sangat terhibur gumbira dan berbaloi baloi!
sebabb
menang lucky draw!
Yeah!

besar tu rina punya hehehe!
tapi kami share share..
4 orang wakil TNB pergi, 3 dapat hamper.
bernasib baikkah? atau pon ada kompromi?
sebab dengar dengar TNB sponsor majlis ni?
nasiblaahh
ade aku kesah?

hihi..


Penuhhh kereta!
alhamdulillah..rezeki.

Overall, majlis ni boleh membuka mata kita tentang kepentingan berpolitik.
selama ni, rina malasss nak ambil port.
tapi sekarang..I think..I need to do something for my country..for Islam..

mari lah mendaftar menjadi pengundi, dan buat lah pilihan yang bijak!

Undi adalah rahsia~

hehehe

Nota kaki : Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen. Bahaya woo bab bab politik ni. Nanti kena saman. Takmau takmau. Saya takde duit. hehe..=)



11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cik QasehThya 22/11/10 9:36 PM  

perrgghhh....
besar punyeeee....
hehehe..
tahniah.. :)


*uhuk...mau cikit leh??..hehe*

hamzah ian 22/11/10 10:24 PM  

pergh.. bwk balik rumah dulu... then baki2 baru letak tnb.. har har har

hamzah ian 22/11/10 10:25 PM  

cantiknya rina.. nyam2..

♥CIK SHA♥ 22/11/10 10:28 PM  

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..besar nye hamper!!!

♥ Roshazzy Shag ♥ 22/11/10 10:42 PM  

Hamper baik punya besar! Haha.

CaDLyNN 22/11/10 11:22 PM  

besarrrrrrrrnye hamper tu..(sambil mata terbeliak dan berkedip2 banyak kali)

iqbalsyarie 23/11/10 12:13 AM  

whooouuu....besarnyaaaaa...lg besar dari orang...

cimon 23/11/10 3:48 PM  

gilerr besar!!

nie sure jual balik hamper kat pasar malam buat duit poket!!

hehehe(^v^)

Ain Atika Zailani 23/11/10 5:01 PM  

nyum2 sedapnya makanan 2...nakkkk

Ain Atika Zailani 23/11/10 5:01 PM  

nyum2 sedapnya makanan 2...nakkkk

Rina (◕‿◕)✿ 23/11/10 9:28 PM  

haha..sape mau hamper, sile datang ke umah yee. tnb kepong pon boleh :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top