Tuesday, November 30, 2010

Semakin hari semakin serasi

Assalammualaikum

Alhamdulillah..
sekarang ni rina rasa rina dah get used dengan tempat kerja.
semakin hepi.
sudah boleh bergurau senda.
tapi masih sedikit kaku..

tapi oklah kan.
baru 3 bulan :D

pejam celik pejam celik dah 3 bulan kerja di TNB ni.

bagi rina kerja di TNB ni best jugak.
sebab bila masuk TNB..bukan kita sorang sorang je.
tapi secara berjemaah.
so takdelah sorang sorang budak baru kann
(kecuali kalau TNB antar anda sorang je kat tempat tu hehe!)

pastu, bila baru masuk, orang takkan expect anda untuk mula tugas serta merta.
bos akan bagi masa untuk anda relax relax
belajar belajar
tanya tanya mana tak tahu
ikut je mana mana team pergi site.
masa ni lah anda akan study banyakkkk perkara!

sangat banyak ok.
terasa macam 3 bulan kerja = 3 tahun belajar
*hyperbola*
hihi

lepas tu TNB ni relax jugak
lagi lagi unit dan bos rina yang sporting.
dia tak kesa pon nak keluar ke, nak tido ke,
yang penting kerja siap.
tapi rina awal lagi, kena lah buat buat baik :p

gaji pon not bad.
maybe basic biasa je tapi increment tinggi, benefit banyak.
boleh gain a lot of experience.

so, kesimpulan dari cerita di atas
I love TNB!

haha! tetibe :P

saje promote company sendiri. lala
meh meh apply kat TNB
klik SINI untuk maklumat lebih lanjut.

Baibai!


7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hamzah ian 30/11/10 11:24 PM  

rina... blanje gua mekdi

♥ Roshazzy Shag ♥ 30/11/10 11:25 PM  

Dah 3 bulan? Lama jugak. Rasa macam baru semalam, eh nampak sangat tipu. Macam baru bulan lepas Rina bagi tahu Rina kerja dgn TNB :P

Kerja rajin rajin ye, dear :D

che armster 1/12/10 12:57 PM  

rina kita sudah semakin jauh :(

aisyahHumaira 1/12/10 2:27 PM  

Salam rina..

Alhamdulillah, akk tumpang gembira dan bahagia mendengarnya.. :)

Kelkatu 1/12/10 8:52 PM  

haa...cmtu la..enjoy keje..
:)

cimon 1/12/10 9:24 PM  

perghh...

bagusnye...hepi while working!

keep it up & i hope the best for u

(^v^)hehe

p/s: kene rajin menanya baru cepat pandai... (^_~)hihihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top