Wednesday, November 03, 2010

Outward Bound Malaysia, OBM (Part 3)

Isnin 25 Oktober
Third Day

Hari yang dinanti nantikan telah tiba.
Nantikan lahh sangatt hehe

pagi pagi lagi, masing masing sibuk dengan bagpack.
nak susun barang.
testing testing bawak.

BERAT YANG AMAT!

macam manaa nak bawak g hiking ni???
*over*



seriously penat sangat sangat.
da lah curamm, bawak pulak beg berat giler.
ni paksa diri makan biskut gula untuk tenaga.


dalam 3 jam kot, sampai juga akhirnya~

heheh model tak begaji

lepas tu buat khemah.

rina dah pengsan. serahkan tugasan pada kaum lelaki je lah hihi...


baru rina perasan...rina lupa nak tangkap gambar khemah! =_="

khemah kitorang yang besar tu..
buat 2 khemah.
1 untuk perempuan, 1 lagi untuk lelaki.

lepas tu buat unggun api, masak masak.
minum petang kitorang buat air teh o cicah biskut.
malam pulak makan sambal sardin dengan telor dadar cendawan (resipi terbaru :P)

memang nikmat makan camni.
kalau tergigit batu pon anggap keropok jelahh haha..

cawan main share share je.
takde geli geli dah.
tibai je semua :D

malam tu borak borak, main teka teki semua, then tidooo

eh lupa nak cerita.
budak perempuan tak mandii pon.

takde toilet kot.
ada lombong je.
dapat buang air kecik je :P
buang air besar tak sanggup rasa, nak mencangkul buat lubang, baik tahannn :P

so masing masing busuk :D

bersambung lagi!


10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

JelinaJoli 3/11/10 9:48 PM  

ok. saya benci masuk utan!

Q 3/11/10 10:30 PM  

zaman Q masuk2 hutan kat U dah habis. rasa rindu pulak. huhu

Amanda Sasha 3/11/10 11:36 PM  

mcm best je..x ajak2 pon.hehehe

cimon 4/11/10 9:40 AM  

bucukk!!

hehehe(^v^)

farra8979 4/11/10 10:31 AM  

wah, rindu same OBS...

Mr feckry 4/11/10 3:22 PM  

layan beb...dah lama gua tak buat kerja macam ni

Biela Sapine 5/11/10 12:22 AM  

wahh, kat mana ni ?? syokk je berkhemah bagai.. normal lah tak mandi, sure busukk.. uwekkk.. hahahah

ayu 5/11/10 2:08 PM  

bestnye dpt camping ngn kwn2 cmnie

Zqah Ismail 5/11/10 10:38 PM  

bestnya rina g kem ..

rina ditag disini

http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top