Saturday, November 20, 2010

The Spaghetti Farm

Teringin Spaghetti yang sedap dan banyak?
di sinilah tempatnye!

hehe...=P

Ini pilihan rina..Carbonara Turkey
 Dan ini pilihan kawan rina, Farmhouse kot..
 Every set comes with soup and a glass of soft drink

lepas tu disediakan cheese, chili powder, n other add on yang rina tak sure ape dia..diletakkan di atas meja untuk kemudahan customers

memang banyak, mengenyangkan dan yang penting murahh
harga untuk makan 2 orang around RM20 je
oh lupa nak cakap.
Ni Spaghetti farm di Mid Valley, kat Ground floor :)


3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Ain Atika Zailani 20/11/10 3:28 PM  

wahh sedapnya lapar pulak...nyum2..

joejoseph 20/11/10 3:59 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
cimon 23/11/10 3:44 PM  

seriess...

perghh...mcam sedap jek. nak jugak!!(^v^)hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top