Tuesday, November 02, 2010

Outward Bound Malaysia, OBM (Part 2)

Ahad 24 Oktober
Second Day

Sebelum subuh lagi rina dah terjaga heheh..
sebab tidur ramai ramai dalam dorm kan, bila sorang masuk toilet, bunyi air, bising bising, plus rina memang mudah terjaga...

tapi memang best tido..
sejuk jeeee
rumah kayu kan

ni dorm kitorang

cun kan?

kena naik 106 anak tangga  untuk sampai.
cuba bayangkannnn...lepas penat buat aktiviti, terpaksa naik tangga nak balik dorm!

ok, berbalik pada aktiviti hari kedua,

pukul 6.30 pagi bekumpul, nyanyi lagu Negaraku dan lagu TNB.
eh, lagu Singapura sekali since ada peserta dari Singapura jugak..

lepas tu jogging..
penattt, lama tak besukan.

lepas tu pergi jungle tracking, tapi sekejap je..
sekadar pendedahan..
sebab esoknya, kami nak pergi jungle tracking yang sebenar..

lepas tu, kami disuruh untuk buat rakit menggunakan bahan bahan yang disediakan,


dan berakit rakit ke hulu, berenang renang ke tepian hehehe

dah malas nak bercerita sebenarnya,

jom layan gambar!

Pemandangan waktu senja~


Sebahagian member member bergambar :P


Sedang bersedia untuk Jungle Tracking dan Camping pada keesokan harinya


bersambung lagiiiii

bila nak habis niiiiiii

:P

*sori....sebab tak reply lagi comments....shout...rina masih dalam proses menyesuaikan diri untuk menjadi seorang yang busy ni hehe....*


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cimon 3/11/10 11:26 AM  

perghh...

upload larr lg pics...make them tell the story

hehe (^v^)

L Y N 3/11/10 4:21 PM  

best nya rina :D sukaaa

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top