Friday, August 05, 2011

Baju nikah dan tunang


Hari ni pergi ambil baju tunang. Actually kain ni beli kat bandung. Untuk buat baju raya.
Lepas tu terfikir nak buat untuk tunang.
Sebab ingat nak buat simple je, malas nak membazir.

Ini dia baju tunang rina;




Simple je kan.

Then pergi jalan tar, beli selendang untuk dikenakan dengan baju ni. Memang simple habis. Cam nak pergi kelas je hahaha

Dekat jalan tar, rina beli baju untuk nikah plak.

Beli dekat jakel.



Kain chiffon putih jadi pilihan. Sebab nampak bersih dan simple.

Harga boleh tahan. Dalam 600 gak lah.. Tapi dapat baju melayu ngan inner sekali.

Harini ade masalah sikit. Dah terkantoi dengan elly pasal nak tunang. Terkilan sangat sebab bukan dari mulut rina sendiri.

Lagipun rina tak sure nak jemput kawan kawan ke tak..

Yela, ni first time family rina dan sidia berjumpa. Nanti ramai2 sangat susah plak.

Rina bukan reti nak jemput sikit sikit je kawan. Nanti ade plak yang kecil hati. Huhu.

Pening kepala dibuatnye. Sabar je la rina...
T_T

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top