Sunday, August 21, 2011

Esthetika slimming centre

Kali ni rina beli coupon dari groupsmore. Esthetika slimming centre ni terletak di area ampang point. Jauh gak laa.
So kat sini rina buat slimming treatment macam biasa tapi cara disini agak berbeza.

Firstly rina dicucukcucuk di part yang bermasalah dengan menggunakan mesin. Konon nye untuk hilangkan water retention. Bila dicucuk nanti macam air tu pecah hoho.
Dapat 6000 cucukan okeh hahaha
Tapi tak sakit pun. Macam tak berhasil pun ade err..

Lepas tu kene pakaikan satu alat ni. Tau tak yang macAm pam doktor guna untuk cek darah tinggi tu?

Hah, guna tu la. Dia balut dari perut sampai ke bawah. Lepas tu start mesin tu. Nanti tetiba je bende tu kecut, then kembang balik. Selang seli, mula dekat atas lepas tu bawah kaki lepas tu perut. Best. Macam digenggam2 haha geli sikit.

Lepas tu dia urut2 sikit tapi tak sakit macam dulu.

Lepas tu habis. Taktaulah berhasil ke tak huhu..




- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top