Sunday, August 28, 2011

Baju tunang baru !

Semalam kan, rina dan mak pegi jalan tar
memang plan nak pergi cari tudung tunang
tapi ada terfikir nak beli baju lain untuk tunang gak
tapi tengok la kalau takde yang cantik pakai je baju raya tu

so, jalan punya jalan semalam, masuk bridal semua,
macam lip lap sangat baju kat bridal.
sebab banyak jual baju dari kain lace
kalau boleh, rina taknak meriah sangat..
nak simple but sweet :)

then after jenuh survey, 
terjumpa satu kedai ni dekat Maju Junction
jual baju kurung chiffon
murah jugak
semua dalam rm200 ke bawah
memang kena dengan budget rina hehe

mula mula nak cari color putih krim, light yellow ke gold ke or yellow ke
sebab memang da set in mind tunang nak tema tu

tetibaa promoter tu bawak keluar sepasang baju kurung kaler light peach
sangatt cantik ok!
sangatt sweet!

pikir punya pikir,
akhirnye beli..
aiyakk..terpaksa tukar tema
tapi kann, tak kesa kot, kalau hantaran tema gold then baju kaler peach
hahaha
nasiblahh :p

baju tu RM170
cantik sangat..
nak letak sini tapi malas ambik gambar
nantila time tunang

then pegi gulatis..ada Aalia collection
beli selendang ber awning
RM78
kosong je..
selendang tu dari chiffon
same color

rina ada beli aksesori macam pin atas kepala
RM25 kat Maju Junction

lepas tu beli kerongsang RM8 kat Jalan Tar

kesimpulannya, bajet untuk sepersalinan baju tunang
RM281

okla kan :)


0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top