Tuesday, January 28, 2014

makan angin di bukit tinggi

Salam semua..minggu lepas rina ke kenduri sahabat baik rina, aini di jengka pahang

Aini bertunang..



Cantik kan aini? Boleh nikah terus gini kihkih :p semoga aini bertemu jodoh dengan en tunang dan bahagia hingga syurga..amin

lepas tu, tetiba je kitorang ke bukit tinggi. Sebab on the way je kan. Memang unplanned. Sampai dalam pukul 3 petang dah. Terus ke japanese village. Then baru pegi parade dia yang macam negara france tu.



 Mr zauj berbabywearing..dareesa memang suka duk peluk abah dia tu. Kadang sampai terlena. Nasib baik ni tak tidur sebab dah puas tidur dalam kereta.



Hee jadi orang jepun sekejap. Nak pakai baju jepun seorang rm20. Memang mahal. Tapi memang takkan datang dah sini kot. 1 sebab tinggi mendaki tangga. 2 sebab tak best takde ape pun. 

Banyak lagi gambar tapi tak rajin nak upload semua. Ini pon update guna phone je hehe malas betul berblog sekarang huhuh

sekian wassalam

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Nadz 29/1/14 11:51 AM  

Assalamualaikum

anybody home??hehe.
entri yang jujur. saya suka!

visit my blog too at http://cikerza.blogspot.com/2014/01/sticky-post-shawl-for-sale-2014.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman 29/1/14 5:33 PM  

Cantik nyer yg bertunang tu ... Warna pun sweet jer ...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top