Wednesday, January 01, 2014

Azam 2014


Sorry gambar serabai & gemok :p

Alhamdulillah sedar tak sedar dah masuk 2014..cepat betul masa berlalu. 2013 pergi meninggalkan kita dengan sekelip mata dan banyak perkara telah berlaku....

Sebelum ini rina ada post entry tentang review azam 2013 dan lebih dari separuh telah tercapai..alhamdulillah..okla tu hihi

Ok, berikut azam rina untuk tahun 2014...skema betul ayat..nampak sangat makin matang ni kahkahkahak

1) nak siapkan thesis master & grad!!
2) nak menunaikan umrah bersama mr zauj
3) nak menyusu dareesa sehingga berusia 2 tahun walaupun mengandung lagi
4) nak mengandung lagi heee
5) nak aktif berbisnes kembali untuk side income
6) nak menjadi isteri yang lebih solehah
7) nak kurus bawah 50 kg before pregnant semula
8) nak menjadi anak & menantu yang lebih baik.
9) nak menjadi pekerja yang bekerja ikhlas kerana Allah
10) nak dapat CP
11) nak belajar masak western :p
12) nak kurangkan facebook dan lebihkan Alquran
13) nak perbaiki solat & aurat
14) nak STOP mengumpat..

Sekian..moga tercapai semua azam dan rina menjadi lebih baik dari yang sebelum...amin!

2014!! Here I come!

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Kyla Pearlisha 1/1/14 5:06 PM  

selamat tahun baru. Smga kesmua azam dpt dipenuhi inshallah :)

S. Faezah 1/1/14 10:27 PM  

semoga azam tercapai..selamat tahun baru :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top