Tuesday, January 14, 2014

Permainan sesuai untuk bayi 2 tahun ke bawah & the curve

Ada satu post yang dah jadi viral di facebook lately ni. Post berkaitan permainan untuk budak budak yang jimat tapi terbaik.

Boleh baca sapa yang belum baca...baca di sini

Best..ni antara gambar gambar anak blogger tu main


Hehe rina pun bagi dareesa main guna penyepit baju biasa..bagus untuk motor skill dia. Dareesa tak pandai sepit lagi tapi dia tarik la yang dah disepit tu..

So dipendekan cerita, rina pun ke mr diy..semangat mencari barang berkaitan


Tapi wooden block shape sorter dah habis huwaa...

Rina pegi yang the curve punya..taktahu la kalau tempat lain ada..




Sekian cerita di the curve. :p

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top