Monday, January 06, 2014

vaccine or not vaccine ?



Alhamdulillah..baru je lepas ambil.vaccine di pusrawi tadi..pneumococoal for dareesa & vaccine umrah for me..lambat lagi ke umrah tapi saja buat awal since if preggy tak boleh vaccine..insyaAllah..doakan supaya dapat menjadi tetamu Allah...

Dareesa pula dah 3rd dose pneumococal..10 bulan dah..kk check up jumaat ni...sepatutnya lastweek tapi rina terlupa heheh..



Rina memang ambil smua vaccine wajib untuk dareesa dan juga tambahan pneumococoal..

Yes..its difficult for me at first..to decide either vaccine or not vaccine..i did some research & asked experts about the matter..since issue vaccine ni memang hangat diperdebatkan..

Tawakal to Allah..rina nekad untuk mengambil vaccine sebagai satu usaha dalam melindungi dareesa..semoga keputusan rina tepat dan Allah memberi perlindungan buat dareesa..

To all mommies..make a decision that u think is right...afterall she/he is your child..not others..


Apapun..Allah sebaik baik perancang & pelindung..

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Linda 7/1/14 12:56 AM  

Betul tu Rina...selepas usaha then tawakal kan.;)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top