Saturday, June 20, 2009

100th post~*

What is the special in 100th post? Hm...macam xde je..
I think my blog ni..has nothing special..

Selalunya blog2 yang besh dibaca, blog orang yang tinggal di perantauan like Peoz, besh la bace blog dia, Budak Medic Life di Negara orang..so interesting for me :)
Or blog silently cry by Neo..her blog seems simple but very attractive ..contain dia sgt padat tambah pula dengan her cartoon yang besh
Blog Gie dan miza pon besh untuk dibaca bcoz both are my beshfren so of course their stories catch my attention to read.
Blog Paan pula sangat kelakar. hehe..even time tu I felt very down, tapi after read his posts, confirm automatically there will be a smile in my face atleast. Thanks paan.

Blog lain pon sumer ade something special and bjaye buat CC rasa nak baca bila ade post baru ^_^
CC harap blog CC pon org suke la nak baca..walaupun CC xberharap orang nak bace tp if ade yang bagi comments, CC rase hepi gak. ^_^

Esok, I'll go to Mersing utk industrial training. Nak pegi Solar station kat situ, so maybe I can learn deeper and become more understand about solar sytem.

Esok, pukol 12.30pm I'll go to mersing by bus..6 jam pejalanan tau! and it is the first time I travel by bus on my own! sgt nervous, sgt cuak dan pelbagai perasaan lagi walopon travel siang :p
Abg Mad will wait for me exactly in front of the bus die ckp hihi, hopefully mcm 2la :p

Ari Isnin pagi2, we will go to stations at Pulau Besar and Pulau Sibu for battery service by the contractors, then we will go to Pulau Tinggi for overnight.
Selasa, pergi stations kat Pulau tinggi- kat Kg. Tg. Balang and Pasir Panjang. untuk repair PV combiner box and controller fans.
After tu overnight kat Mersing..
Ari Rabu, balik!~

Just 1 night je overnight kat pulau, so xdela CC rasa takut sangat..
hope everything will going smoothly as what we have plan.
Hope ombak x kuat sangat
Hope x mabuk laut

Ok I feel very nervous right now..yela 1st experience kot. Tapi at the same time, rase xsabar nyeee hihi

Doakan CC smoge slamat pergi dan kembali ye..
Kalau pape jadi kat CC, tolong pesan kat KakMila, Kwn2 baik CC, Hafzan ke..pesan, tgok2 kan parent CC..diorang xde sape melainkan CC..
dan CC minta maaf kepada semua ape2 salah CC kat u all..semua..
halalkan makan minum, hutang2..

hihi..nak pergi jauhkan. kene la pesan sikit..
tp nauzubillah minzalik la..CC xbertobat lagi ni! dose bertimbun2. kawin pon xlagi :P

nanti CC balik, CC updet gambar2 dari sana ok :)

Lots of love from me to all the readers~*

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 20/6/09 6:57 PM  

ehek...ehek..gelak2 gedik.ehek..ehek...im single..ehek ehek


kepada pembaca2 kalian, saya la paan.nama panjang: paan single dan available hahahahahha


~gile promote diri.desperate gile.

.h.o.p.e. 20/6/09 7:10 PM  

rina dearie..
insya Allah you'll be fine..
good luck!
rindu gilak sama kamu!!
bile bule jumpe agi ni??
rindu mun, adah, gie gaks..!
bile bule lepak sesame??

Chokichoki 20/6/09 8:18 PM  

to Paan:
memang desperate. xpe. smoge bjaye la dlm mncari teman hidup haha

to h.o.p.e :
thanks nina ^_^
sangat rindu kat nina gak.
xpe2.after training mesti kite semua dapat jumpe slalu.
hope sume aktiviti sife bjalan ngan lancar je :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top