Monday, June 15, 2009

Cinta monyet~*

Hari ni tak wat ape kat ofis..so CC bertungkus lumus wat report LI..
kawan2 CC kompom da siapp hukhuk..
xtaula nape CC malas sgt ble balik rumah..
Padehal byk je mase..
tp CC g tdo la..tgok tv la..n asik maen intenet jee..huhu..
buang masa btol..

lagi 2 minggu LI nak abes..
rasa hepi xsabar pon ada..tp rasa sedih pon ada..
bekecamuk perasaan haha :p

kat tnb-es ni CC ade kene ejek ngan sorang kwn sekerja (if u read this, jgn mrh ek :p)
Ble kene ejek2 ni..tringat kenangan zaman2 kat mrsm kk..

Cinta monyet CC mase form 2 disebabkan usikan kawan2 la..haha
At first CC ni posmen dia dengan sorang kakak senior..
xtaula ape relationship dorang
rasanya kakak ni minat dia kott..
CC malas nak ambil tahu..CC tukang sampaikan surat & adiah dr kakak tu je..

tp ntah macam mane 1 day masa form 2, dak klas CC ejek CC ngan dia..cakap die suke CC la..
n pnuh kat whiteboard la dorang conteng dia love CC huhu
pastu berlanjutan sampai cikgu2 pun tahu =_="

at first memang CC xsuke...tp lama2..asik kene ejek..die pon x putus asa..
CC boleh tesuka plak.. :p
kalau boleh time 2...CC memang xnak couple2 ni..CC mase tu pngawas yg skema haha..
tp camne ntah dekat2 nak PMR dah mase f3, bleh plak CC ter couple ngan dia :p
ktorang memang xpernah dating la..
eh..pernah kot sekali..duduk kat kelas tapi xbercakap ape2 lol..malu haha

kitorang slalu balas2 surat je..bykla surat..CC simpan sampai sekarang..
saja nak buat kenangan..^_^

tp masa form 4, masing2 da tukar MRSM..CC g MRSM Jasin..dia MRSM tut tut :p

so jarak memisahkan..terputusla hubungan kami hihi..
tibe2 dengar dia da couple ngan org laen haha..ampeh tol

tp ok gak..dapatla CC tumpu sepenuh perhatian untuk SPM masa tu..
apa2 yang terjadi ada hikmahnye..

CC xpernah menyesal pun..
everything that happen in our life, mesti ada reason..
buat si dia tu..semoga bahagia lah dunia dan akhirat..
walaupun hanya cinta monyet tp ia pernah memberi sedikit kebahagian buat CC..^_^

p/s: ingatkan lepas cinta monyet ni..CC akan bertemu cinta yang sejati..yang memberi kebahagiaan dunia dan akhirat..tapi..

11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

wunny_hunny 15/6/09 9:28 PM  

wah..mrsm jasin ye? spm 2005? ye?
mst knal atiqah@ mek!
hahaha..die besfren wanie kt usm~

Rizdiahk Nahraf 16/6/09 9:37 AM  

tapi....cinta gajah pula muncul hahahah

Chokichoki 16/6/09 8:27 PM  

to wunny: xdela..CC spm 2004..tua ckit :p

to : Gie n Paan. a ah. cinta gajah pula muncul whaha..pape je paan ni

meen 16/6/09 10:28 PM  

bahye cinta monyet nih.
bende ni leh terjadi tanpa kte prasan pon.

kepada CC, aku tau org yg disebut dlm post ini bkn aku... mana r tau kot2 kte komen2 ni pon da berputik cinta monyet antara kte berdua.
ehem2.
[blushing sorg2]

haha!
move on n keep ur heads up k~

Chokichoki 16/6/09 10:53 PM  

haha..tibe2 je..
aniwei thanks komen :)
jgn stalk org je :P

Jay Chou,  17/6/09 7:36 PM  

Jangan cinta sama monyet!

Chokichoki 17/6/09 8:10 PM  

haha..comel ape monyet:p
sape jay chou yer?

Anonymous,  20/6/09 12:05 AM  

aku tau cite ni n knl sape die..hohohoh..chaiyok2~~ rina..

iqbalsyarie 27/7/10 11:37 PM  

wah...masa ni guna kata ganti nama CC ea?hehehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top