Monday, June 08, 2009

Dalam dilema..

tengah dlm dilema..ade 2 pilihan..

Pilihan pertama:-
ikut department maintenance mini hidro esok ke raub (kot) selama 3 hari 2 malam..

pros:
2 mlm je tdo sorg2..(tdo kat pekan raub)
n pegi balik bsama dorang

cons:
kureng sikit claim..
kureng sikit dpt ilmu..
pegi tempat yang memerlukan daya tahan :p (masuk utan-kwsn air terjun)
n xbpe rapat dengan org mini hidro...

Pilihan kedua :-
ikut department maintenance solar hibrid lusa g pulau2 kat mersing slame 5 hari 4 malam..

pros:
dapat byk claim :p
dpt tgok pulau naek bot~
byk lg ilmu dpt
pegi dgan teman sekerja yg CC da biase sikit
n pengalaman yg pasti sukar diperolehi..


cons:
kene tdo sorang 4 malam!!! di sebuah pulau yg agak sunyi!! :(
dan balik kl sorang2 naek bus dr mersing T_T (sebab laen2 stay utk 2 mggu..CC xnak lame2..so mase hari ke 5 je diorang leh anta g bandar mersing balik)


sangat pening nak buat keputusan.. =_="

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 8/6/09 8:41 PM  

Sy plh num 1

huehuhe..
da cte pnjg lebar da kt ym td...mls nk taip ;p

Chokichoki 8/6/09 9:02 PM  

haha..maseh2 krane mbantu mndcide lol..

Rizdiahk Nahraf 8/6/09 9:17 PM  

tak yah la gi mana2..dok rumah dan cuti seperti saya! hahahahahahahhahah

Chokichoki 8/6/09 9:33 PM  

haha. xnak2 xbesh :p

Jay Chou,  8/6/09 11:27 PM  

Raub banyak rimau, Mersing banyak ikan jaws. Oh ye, utan banyak pacat & lintah.

Anonymous,  9/6/09 8:51 AM  

Sblum ni dia org banyak bagi CC makan free rupa2nya sebelum tamat IT ni dia org nak biarkan CC kena hisap dek lintah, pacat, atau rimau atau jaws. Kira selepas kena hisap darah dek lintah/pacat, tentulah CC akan slim spt sedia kala... haha! Yg bestnya -> dapatlah lintah/pacat tu hisap chokichoki free, org lain kalau nak makan chokichoki kena beli kat kedai!

Chokichoki 9/6/09 6:41 PM  

to Jay Chou:
yeke.yey CC mmg ske rimau, jaws ngan lintah haha :p
sape ni ek?

to anynomous:
ha..ni CC mcm knal spe :p
a a btol2..CC kurus la lepas ni
bia pacat n lintah plak gmok hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top