Thursday, June 18, 2009

Gossip~*

Lately ni CC rasa CC asik bergossip..dengar gossip dan terrr dengar gossip hehe :p
Actually CC x suke bergossip ni..
korang tau ape balasan untuk mereka yang suka bergossip?

makan daging saudara sendiri yg dah busuk tau..eee..nak ke korang makan mentah2? wat soup pon mesti x sanggup kan.
tapi, sape yg bace paper tadi, ade warga Philippine yg kene tangkap bunuh orang sebab dia suka makan daging manusia =_=" siap hidang kat tetamu tanpa pengetahuan diorang plak 2!

dan CC pnah dengar, nanti sapa yang diumpat dapat pahala dan kite bertambah dosa huhu
wallahualam..kena tanya mereka yang lebih pakar bab agama..

tapi susa btol nak elak gossip ni..kalau kte xbergosip, kte terpaksa dengar orang begosip plak. hoho..xpela..selagi boleh, kita mengelak la kan..

Anyway ade 1 gossip yang CC dgr tadi yang CC nak share dengan korang..
rasanya x berdosa kot..sebab kita xkenal dan ingin menjadi pengajaran je..

Ada kawan kepada kawan adik ipar mak dia :p hihihi tpu je

Ada kawan kepada kawan CC, dia ada BF yang sangat mengokong..
Pergi kemana kene ngan BF dia. makan, kelas, training, makan semua la ngan dia
dan paling CC rasa sangat klaka bila kawan CC cerita haritu kawan dia tu bergaduh ngan BF dia..
the reason is, kawan tu pegi buang sampah kat luar rumah x bagitau BF dia =_="
sangat lucu.

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 18/6/09 8:47 PM  

gila la BF die.

"saya nak berak ni wak.boleh tak?"

"saya nak kentut ni wak.cepat wak bagi persetujuan.tak tahan ni?"

oh..................dunia.

Chokichoki 18/6/09 9:29 PM  

hahaha
mati menahan kentut budak 2 kang

hehe paan kalo xde words kentut, berak etc. memang x sah :p

Rizdiahk Nahraf 18/6/09 10:18 PM  

sebab tu nak carik kekasih yang tak berak dan tak kentut.



special kan gadis idaman orang?

Chokichoki 18/6/09 10:25 PM  

whaha. slamat menempuh zaman bujang yg sgt pjg~

- Gie - 19/6/09 12:29 AM  

ssiot gler..

ingt rina je kongkong..;p
tadela..gurau je..

mmg rata2 pmpuan ske mengongkong..tak bajetlaksmpaicmtu skali

Chokichoki 19/6/09 7:30 PM  

haha..sape yg suke mengokong skrg ni :p

xdela gie..ni bf yg kongkong gf die..not the gf

dR Hannah 19/6/09 8:24 PM  

eeiiii. nade2 nye.

i concluded this way;

BF: "awak pegi mane td?lame saye tggu. awak x balas2 pong msg sy. kenapeee??"

GF: "saye pg buang sampah laa, awakk..."

BF: " nape buang smph tak btaw duluu. penat sy tggu taww!!!"

GF: "hmmm.. sorry ok. pasni, sy nak korek idong pong sy btaw awk ok"

muahhahhahhaaa!!!!

make sense tak story ni?

Chokichoki 19/6/09 9:44 PM  

hahaha

maybe

tp sebenarnye, cerita die macam ni,
girl tu pegi buang sampah xpakai tudung, kawan BF die nampak..
so thats y bergadoh

tapii..girl 2 keluar memang x pakai tudung, bile g kelas je pakai..

so nothing is diff right?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top