Friday, June 19, 2009

Blog Dimana mana~*

Sekarang ni, makin ramai buat blog. perasan tak?
YM makin banyak status warna biru (bila status tu link ke blog diorang)

Kawan CC kat blog ni pon makin ramai. hihi..beshla..
siap paan nak wat group utk blogger. CC sgt menyokong 8 juta pratus! hehe..

Blog ni besh sebab kte boleh tulis sukahati kita. cerita jela sepanjang mana. xde orang komplen.
cuba korang cte prasaan korang kat bulletin board kat friendster, ade gak yang mnyampah ngan korang kang kan kan? :p

Post ni adelah post yang 99 CC..wow. nak sratus dah :P x sangke CC leh bertahan buat blog ni
slalu sekerat jalan je haha

Tapi CC rase blog CC ni masih blom ade identiti yang sendiri.
bak kata paan (balik2 paan balik2 paan, bosan kan? haha) , xde identiti kalo ciplak orang punye
bicara sepi tu ciplak dari novel sebenarnya hihi :P
layout ni pon cari kat intenet :P

Nantila. CC carik identiti sendiri..tapi chokichoki CC nak biakanla..CC suke chokichoki, tu identiti CC la haha. kepada coklat Chokichoki, CC pinjam jap ek name 2. comel la "chokichoki" :P

Lepas tu korang perasan tak, banyak tol shoping tru blog. bankrupt la kalo da addicted ngan online shopping hoho..

tapi ape pon, CC rase hepi bile ramai orang wat blog..
leh kte share2 pengalaman bersama..
kepada mereka yang baru start wat blog..
jangan berenti tau! keep blogging!

^_^

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 19/6/09 11:32 PM  

Oh.glamornya rasa diri ini. hahahahaha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top