Wednesday, June 10, 2009

Selamat Hari Tua~*

Selamat hari tua~
selamat hari tua~
selamat hari tua Gie and Elly~
Selamat hari tua~

haha! jahat gle nyanyi camtu kan :p
ngan sape lagi nak buat jahat kalau bukan sahabat rapat kita sendiri kan hihihi :p :p

tanggal 5/6 dan 11/6 1987 lahirlah due org baby yang secomel baby rina
"uwek!! uwek!!" tepekik telolong baby2 tersebut
mereka diberi nama Noor Hazirah ngan Nur Liyana~

Dipendekkan cerita, saat bahagia yang dinantikan telah tiba..
saat mereka bertemu dengan Rina sorang gadis manis di UNITEN whaha :p

Mereka berkawan rapat semenjak foundation lagi
memang rapat btolla. sampai kat kelas pon nak duduk rapat2. 2 kerusi leh duduk 3 org =_="

ha ni gambar time mereka bertiga masih foundation..masih suci..skang pon stil suci murni sesuci minyak sri murni :p

lihat, betapa gembiranya Noor Hazirah dan Nur Liyana ketika dapat bergambar dengan Rina~
kohkohkohkohkohkoh :p

ok malas nak mengikut perasaan yg sedang nyanyuk ketika ini.

rina nak wish selamat hari lahir wat Gie n Elly..
semoga korang dipanjangkan umur..
dimurah kan rezeki..
dipertemukan jodoh dengan seorang yang terbaik untuk korang
dan ofcourse dikurniakan kebahagiaan dunia dan akhirat..

Persahabatan ini terlalu tinggi nilainya..
dah 4 tahun kita melalui macam2 perkara kat UNITEN..sedih..gembira..
Hope ikatan yang terjalin ni berkekalan sampai bila2
adeh..asal mcm skema ek lalala
papepon I LOVE BOTH OF YOU SO MUCH!!!!
pdn muke da tua, i still have 2 months before 22 :p (saje nak carik gaduh tibe2 haha)

notes:
-CC rindu n sayang sgt kat kwn2 uniten yg laen gak, Miza,adah,jem,azie,naza semualah~
-CC xjadi tdo kat raub sbab ade machine rosak xleh repair, so kene tggu kontraktor dr klate lusa baru sampai...so balik dulu yay xya tdo sorg~

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 10/6/09 11:08 PM  

waaaaaaaaaaaa

*touching*

seyes!
tersentuh jap ati..

tenkiu2..
walaupun tua dr rina..tp msti la lg comel dr rina..huahauauahahu :))

i love u too! :)

nnti lpk puas2 next sem...rindu gler time ngn kwn2..enjoy.. T.T

Anonymous,  10/6/09 11:33 PM  

Nampaknya pada 5/6 dan 11/6 09 2 orang pelajar saya ke22 nya dah setua 22 tahun. Tahniah dan selamat bertambah tua dan menjadi lebih matang :) Bagi saya pula, yg memang lebih 2 kali tua dari mereka tu, pada 6/6 tu saya pergi meminang bakal menantu di Penang bagi anak pertama saya yg lelaki. InsyaAllah mereka akan kahwin bulan 12 nanti.
Memang nampak comel ketiga2 pelajar saya dalam gambar tu -> insyaAllah selepas tamat belajar nanti saya doakan kesemuanya akan cepat2 kahwin dan beranak pinak banyak2, menambahkan umat yg cergas dan cerdas fikiran mereka.
Lalalalalaaaaaaaaaa.....
***SerJBO***

- Gie - 11/6/09 12:18 AM  

sir comel!

tenkiu sir!!!!

Chokichoki 11/6/09 7:21 PM  

to Gie :
haha yela. Gie lg comel (bg can kat besday girl :p)
ytn da msuk da yey22 leh list nak njoy ape nnt hihi

to Sir JBO:
ala melepas ank sir da nak kawin haha maen2 je :p
thanks sir..:)

- Gie - 12/6/09 8:33 AM  

eh..scholar pn da msuk ek...wah~

Chokichoki 13/6/09 10:15 AM  

blom!!! igt dah :(
kne anta result dulu huhu..
xpela..ade pro die gak..
xdla awl2 da gne..
tp nk shoping! :p

Rizdiahk Nahraf 13/6/09 10:42 PM  

semakin ligat memuji diri sendiri hahaha

Chokichoki 14/6/09 12:23 AM  

hhaha..skali skale jela.. :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top