Wednesday, June 24, 2009

Outstation ke Mersing-Part 2

Ok. Jom tgok gambar pulau~
sorila kamera hp 2mp je..so xcantik sgt gambar..
pastu CC maen upload xikut turutan~


ade sebuah pulau kecik...tbe2 brangan nak beli pulau 2 :p
air laut yg jernih~

Pulau Tinggi

waktu senja

nak g stesen solar

jeti yang sangat panjang.pastu mcm xkukuh =_=

inilah bot tnb~ sebijik brape ek. rase nak beli :P

ni kat pulau sibu. jeti pendek sikit

bot yang laju~

jeti kat mersing


ok malas nak upload. 2 round je dala..kang upload kat friendster jer hehe..

besh sangat..pengalaman ni memang xkan dapat dilupakan..thanks wat mereka2 yang memberi peluang kat CC..trima kasih byk2 :)

lg 2 hari~

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 24/6/09 10:47 PM  

persoalannya....apa yg nak dicite dalam report dengan gambar2 diatas? hahahah

akutiadanama,  24/6/09 11:27 PM  

ni bercuti ke training??huhu~

- Gie - 24/6/09 11:34 PM  

hahaha..siot je paan..

tu bkn cerita utk report..
tu cerita utk kenangan dizaman tua..
heuheueh..

Chokichoki 24/6/09 11:53 PM  

haha
untuk report gambar dah diasingkan

gmbr berpeluh2 wat kerja
malas nak letak :p

Jay Chou,  25/6/09 12:10 PM  

Saya nak berkenalan dengan stesen solar. Tapi tiada gambar la pula :p

Chokichoki 25/6/09 8:03 PM  

Hm..macam kenal je Jay Chou ni sape..
ok..nanti CC letak gmbar stesen plak..bile intenet laju sikit ok?~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top