Sunday, October 31, 2010

Outward Bound Malaysia, OBM (Part 1)

Rina ada cerita kan rina pergi OBM selama seminggu iaitu dari 23 Okt - 29 Okt.
OBM ni macam aktiviti lasak lah..camping, kayak, jungle tracking...
wajib untuk eksekutif baru TNB.
untuk maklumat lebih lanjut tentang OBM boleh klik SINI.


Sabtu 23 Oktober
First Day

Seawal pukul 7 pagi rina dah berada di UNITEN. Ramai jugak yang dah sampai.
Cepat cepat kitorang cop bas.
Dalam 4 - 5 jam perjalanan, termasuk berhenti di tempat rehat, kami pon sampai ke tempat yang dituju.
Sangattt cantik lah tempat dia..



Excited memang excited tapi berdebar debar gak..
yela..sampai sampai je dah dibahagikan pada kumpulan...
kami semua ada 130 orang..
nanti akan dibahagikan kepada 9 watch (group)
lepas tu dibahagikan pula kepada 2 groups.

Ini adalah sebahagian dari watch rina - Watch Tahan (Sempena nama gunung)


dalam watch ni, ada la yang rina kenal..
yang pakai baju hijau tu.
dia satu tempat kerja dengan rina.
Geng Bas Sekolah rina tuu..

So hari tu, takde ape sangat..
just penyerahan HP, Duit, IC dan makanan kepada Instructor.
serius tauu
tak boleh bawak HP seminggu!

tapi rina tak kesah pon...
cuma sedih tak dapat contact parent je lah.

lepas tu, sesi bermain game dan berkenalan.




Baju biru tu instructor watch kami - Ali.
memang sempoi~

dan ini target kumpulan kami untuk seminggu,

 tercapai tak?
bolehlah~~

hihi..

bersambung....


5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Bert 1/11/10 2:24 AM  

wohooo, cikrina g OBS..dulu kat skola hanya geng2 yg terpilih je g..

cimon 1/11/10 2:50 PM  

perghh....

da boleyy buat drama berepisod nih!

hehehe (^v^)

einaz shah rizal thomas 2/11/10 4:05 PM  

pin,pin.pon, poon..!.
jalan-jalan jumpa belog ni.
hai! owner belog.

love einaz!

nuraarin-life 4/11/10 12:00 PM  

tak sangka rina datang sini, tapi kat sini outward kita panggil OBS jer

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top