Friday, May 06, 2011

Fast and Furious Five best tauuu!


semenjak keluar nye fast & furious 5 ni dekat wayang, kat facebook, penuhh status cakap best
bukan best sikit sikit, best banyak banyakk

saje je kan nak buat orang mengidam tengok cerita ni!

teruss rina tanya sesiapa yang nak teman tengok wayang.
at last, a friend yang kerja di Mid Valley mau teman!!
so sebab dia kerja di sana, senang lah kann nak tengok tengok tiket.
tengok jelahh, beli tetap online haha tak sanggup nak beratur panjangg

dan malam semalam dapat jugak rina tengok cerita hot dan sensasi abad ini
memang terbaik!

tak rugi lahh ^__^

Yey esok cuti! (TIBA TIBA)

Tapi cuti tak cuti sangat lahh
since esok malam haruss pergi ke site!

dah plan nak kerja 8 jam this weekend so that on monday dapat leave
ada hal on that day 

ok tu je.
BAII

p/s : bila tengok cerita ni, teringat sahabat rina, Adah. dia mesti suka cerita macam ni..Adah adah, rindu kat ko! :')


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

delarocha 6/5/11 7:25 PM  

byk komen positif pasal citer ni..

nak kena tgk gak ni

huhu

cik QT a.k.a QasehThya 6/5/11 9:31 PM  

huhu..
fast and furious series xpnah mghanpakan...xsabar nk tgk...

Rina (◕‿◕)✿ 7/5/11 5:43 PM  

sile tgk ok. recommended! :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top