Monday, May 16, 2011

Searching for my long lost elder sister and brothers

Most of people ingat rina anak tunggal
sebab rina lebih senang mengaku anak tunggal

tapi sebenarnya rina ada seorang kakak dan 2 orang abang kandung.
sama ayah tapi lain mak
sebab berbin/binti yang sama, so kandung la kan?

dulu masa kecil kecil ada juga contact
tapi sekarang dah lost contact pulak..

tiba tiba masa 13 mei haritu
ayah rina call rina

"Lia lia, hari ni hari jadi Kak Long..cuba tengok internet kalau dia ada, wish dekat dia.."

tiba tiba je tau..
rina pun macam terpinga pinga
sape Kak Long?

"Kak Long mana bah?"

"Kak Long Zuraa..hehe..saje je abah teringat hari jadi dia.."

ohh..baru rina teringattt
sedihh sangat hati..

abah rindu kan anak dia..
T___T

rina berazam sangat sangat untuk cari balik kakak dan abang abang rina tu..
rina tahu abah rindu sangat kat diorang..
abah mana tak sayang anak anak dia kan?

nama mereka :

(dipadam)
 
mana tahu ada sape sape yang pernah dengar nama ni..

buat abang dan kakak..
datang lah melawat abah..
macam mana pun abah..dia tetap abah kita..
padanya terletak syurga kita..
abah dah tua..
jangan tunggu lama lama..
semoga Allah permudahkan pertemuan kita..
T___T


5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 16/5/11 8:33 PM  

semoga dipertemukan.amin

ʓαняαfαнмι 16/5/11 8:59 PM  

semoga Allah pertemukan mereka dgn family kak rina...amin..

Mr feckry 16/5/11 10:53 PM  

beb, lu akan jumpa.kuatkan semangat, percaya allah akan temukan

Q 17/5/11 2:53 AM  

insyallah. kalau kita usaha dan berdoa sudah tentu Allah perkenankan.

MieZa 9/6/11 4:09 PM  

semoga dipertemukan...Aminn

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top