Thursday, May 12, 2011

kenapa rina jarang update?

sebab rina baru je start sambung Master
maka dengan ini diisytiharkan,
rina BZ tahap makcik limah balik kampung.

rina plan nak ambil full time since nak apply MOHE
so, terpaksa ambil 3 subjects atleast
ini bermakna, 3 hari (on weekdays) rina kena pergi ke kelas after kerja.

kerja habis pukul 5.15 pm
terussss ke UNITEN which take for at least 40 minutes to arrive.
tu pun kalau tak hujan, takde kereta lain accident, balik tepat pada waktunya..
kalau tak...
can be 2 hours I think T__T

tapi tak sure lagi dapat MOHE ke tak..
if tak dapat, rina plan nak drop 1 subject..
takde duit nak bayar..huhu...

okla, nak pengsan..
baru 1 minggu rasa nak pengsan dah..
maybe tak biasa..
rina harap after few weeks akan jadi kebiasaan, insyaAllah..

please friends..pray for my success..
thank you so much!!


salam




4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

delarocha 12/5/11 10:43 PM  

good luck... semoga dipermudahkan

iqbalsyarie 12/5/11 10:43 PM  

Fuhhhhhhhhh... mmg kuat la rina nanti! haha. gudluck!

tanTENton :] 12/5/11 11:05 PM  

all the best rina ! :)

dR Hannah 14/5/11 8:37 AM  

wah rina! congrats dah amek master dah die. all the best with ur chosen steps! ^_~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top