Sunday, May 01, 2011

Tips dapat lelaki yang baik hehe

Rina ada sorang cousin yang alim jugak lahh study medic di Mesir..
semalam chat dengan dia, dan dia share 1 tips..

so rina nak share tips ni dengan kawan kawan semua hee

iz_udin(05/01/2011 12:02:32 AM) : care nak dapat laki yg baik ko tahu tak cane?
iz_udin(05/01/2011 12:08:12 AM) : satu tips la
iz_udin(05/01/2011 12:08:16 AM) : aku nak bagi kat ko
iz_udin(05/01/2011 12:08:44 AM) : kalau ko nak laki yang penyabar ko dulu kene jadi penyabar
iz_udin(05/01/2011 12:09:08 AM) : kalau ko nak dapat laki yang rajin bangun subuh
iz_udin(05/01/2011 12:09:14 AM) : ko dulu kene rajin
iz_udin(05/01/2011 12:09:34 AM) : sebab ALLAH firman dlm quran
iz_udin(05/01/2011 12:09:37 AM) : laki yang baik
iz_udin(05/01/2011 12:09:48 AM) : untuk perempuan yang baik
iz_udin(05/01/2011 12:09:49 AM) : so
iz_udin(05/01/2011 12:10:00 AM) : daripada ayat di atas
iz_udin(05/01/2011 12:10:11 AM) : ALLAH ajar kite satu formula
iz_udin(05/01/2011 12:10:23 AM) : buat baik dapat baik
iz_udin(05/01/2011 12:10:30 AM) : nak laki yang rajin qiam
iz_udin(05/01/2011 12:10:37 AM) : ko dulu kene qiam
iz_udin(05/01/2011 12:10:45 AM) : dapat tak?

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hamzah ian 1/5/11 11:04 PM  

kiranya versi yg same la untuk laki kan rina?

laki nak perempuan baikjadi laki tu kena baik..

so semua orang akan jadi baik..

delarocha 1/5/11 11:34 PM  

lebih kurang karma la tu

Wanie-san 1/5/11 11:59 PM  

betul sgt! betulkan diri kita dulu..baru leh dapat lelaki yang betul2 utk kita..:)

Rina (◕‿◕)✿ 2/5/11 10:13 AM  

@hamzah : yupp :)

@all : betul3

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top