Wednesday, May 04, 2011

Galactic Laser di Mid Valley bestt!

Pernah dengar Galactic laser di Mid Valley tak??

agak baru lahh permainan ni.
lebih kurang paintball
main tembak tembak tapi tak sakit punnn
hahah
tu yang best ;p

tapi yang lelaki cakap tak bestt sebab takde nikmat kesakitan err.

nanti, setiap orang boleh pilih pistol masing masing yang telah pun ada nama kat pistol tu

nama rina : The Destroyer 
ganas tak? ganas tak? ;p

lepas tu, ada 3 session tauu
setiap session 10 minit

1st session : individual group = point collection by person
2nd session : Dual group = point collection by group (dibahagi kepada 2)
3rd session : 3 group = point collection by group (dibahagi kepada 3)

dalam tuu (tapak pertempuran) adalah gelap
dan penuh dengan tempat tempat persembunyian
agak besar lahh..3 tingkat

memang berpeluh giler main ni, siap tegolek golek.
tak larattt

bagi rina best jugak lahh.
rasa nak try sekali lagi tapi mahalllll
RM55 per person
untuk 30 minit jeee

kalau nak try sekali seumur hidup tu oklah kott
tapi korang bawak ramai ramaiii kawan
dalam  20 lahh

sebab kalau sikit, korang terpaksa lawan dengan strangers.
nasib tak baik lawan dengan budak kecik huhu

memang tak best kalau strangers. kalau kenal, boleh gelak gelak kan


kalau nak maklumat lanjut boleh klik SINI

selamat mencuba!
^__^



2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

delarocha 4/5/11 9:25 PM  

oh rina

dah tau kecik

kenapa duk belakang

tak nampakkkk

huhu

Rina (◕‿◕)✿ 7/5/11 5:43 PM  

haha..da depan sme lelaki conquer!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top