Tuesday, August 07, 2012

Kerja time

Macam time study, ada masa rajin betoll ada masa malasnye la.. Ada masa, baik, duduk depan salin nota, ada masa, jahat, duduk belakang sembang tak pon ponteng.


Macam tu jugakla rina time kerja heee ;p

Tapi rasanya kena jadi baik & rajin 24 jam lah. Tak pon perlu pandai berpura-pura baik & rajin 24 jam lalala..

Ape pon buat masa ni i'm ok with my job. Segala dugaan dan cabaran i took as a daily problem :p tak life la nama nya without problem ye dak?

Apekah motif entry ini?

Motifnya nak bagitau saya letih nak pengsan hidu habuk kat site tadi bluerghhh ;p

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  7/8/12 4:21 PM  

rina TNB department mane ?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top