Wednesday, August 01, 2012

Bulan ogos dah yay!

Yay saya suka bulan ogos sebab besday saya pada bulan ogos hehehhe :p
Lagipun ogos kan raya & merdeka :p tetiba hihi..

Takde ape sangat nak tulis..tengah pening dan loya ni..hari ni je dah 2,3 kali muntah..makanan takde dah nak keluar..keluar cecair masam je euww..jenuh ku tahan muntah tapi apa kan daya..perut bagai menolak nolak..pening...

Muntah muntah ni menyebabkan hilang selera makan. Hilang nafsu makan terus..tak rasa teringin nak makan pun. Kalau tak buka puasa pun tak kisah huhu..
Tapi mengenangkan kesayangan dalam perut perlu dijaga rapi..saya hadap jugakla makan..buat buat suka jugakla..jolok gak dalam mulut..

Jadi baby, bila makanan tu masukkk je dalam perut, sila cepat cepat sedut sebelum ia terkeluar kembali hee..ada paham? :p

So far, dah turun 5 kg dalam bulan puasa..kalau dulu mungkin akan melonjak gembira tapi sekarang hati menangis bila berat badan turun..selera tiada..semoga Allah tabahkan diri saya menghadapi dugaan ini..semoga rezeki saya masih ada..

So untuk reward diri sendiri (tetiba lagik) rina beli baju dekat poplook.








Hurmm..for me agak overprice..rm53..macam boleh dapat rm30 je kalau beli dekat luar hehehe..

Tapi oklahh..ngam ngam badan rina dan selesa dipakai :)

Maybe beli maxi lagi berbaloi kot di poplook?

Dan nak tunjuk ni




Beli sebelum kahwin lagi. Masa ni dapat voucher buku kerajaan bagi tu heheehe..

Okla tu je. Perlu tidur awal supaya esok pagi tak pening.

Selamat malam kawankawan.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

anaztasias nora aira 1/8/12 10:04 PM  

nak cakap

hepi besdayyyyyyyyyyyy !! hehe :)

Sharz 1/8/12 11:04 PM  

kite pon beli baju dari poplook jugak.. =)

Sharz 1/8/12 11:04 PM  

kite pon beli baju dari poplook jugak.. =)

Cik Muda 2/8/12 12:09 AM  

nak wish happpy bday jugakkk

Ardini Humaira 2/8/12 12:58 AM  

dear! baju ni sama la kita. sebijik.. dni beli kaler kelabu hehehe :D muat dipakai sampai kandungan 8bulan ni

dilla nadila 2/8/12 10:34 AM  

bday rina ye??
same la...dila pn bru pas beli kt poplook..
tp beli dress :)

Happy bday rina!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top