Monday, August 13, 2012

Syukur..

Tadi rina mengambil keputusan untuk rujuk ke pakar sebab muntah tak henti dan rasa lemah badan..

En zauj pun bersetuju untuk teman rina ke hospital. Alhamdulillah kerana dikurniakan seorang suami yang prihatin..

Kami ke hospital pantai sebab dekat dengan rumah. Jumpa doktor idris. Doktor perempuan semua tak available. So kami pilih doktor lelaki yang muslim..no choice.

Tapi okla doktor ni.banyak beri nasihat dan kaunseling.

Dan dia beri ubat yang paling mujarab untuk segala sakit muntah pening pitam..

Inilah ubatnya..


My little baby..you do exist in my stomach! Ibu just cant believe it!! :') it's a miracle..perasaan ketika menatap scanner tu sukar nak digambarkan..rasa cam nak nangis depan doktor pun ada hihi..

Biar betul ada baby! Perut kempis jee hihi..sampai sekarang tak percaya dan asyik tengok gambar..

Waaa korang..bukan nak menunjuk atau berbangga atau terlebih berharap..cuma nak share..rasa teruja rina ni.. & ofcoz untuk kenangan untuk dibaca nanti :')

There is a baby in my stomach! It's my baby! Biar betul rina nak ada baby dah hihi..ibu masak tak reti lagi ni baby oi..kita makan kedai jela ek ;p

Ya Allah..berikanlah kesihatan buat diriku dan baby..semoga semuanya selamat dan dipermudahkan..aminn...

- Posted using BlogPress from my iPhone

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Ukhty Iman - 13/8/12 6:45 PM  

Salam...

alhamdulillah, bahagia melihatmu bahagia syg :)

Cik Ila 13/8/12 7:00 PM  

Tahniah2..rezeki bulan puasa..
InsyaAllah,selamat semuanya..

kata kila 13/8/12 7:20 PM  

Yayyyy. Alhamdulillahhh. Tahniah rina

izfanora 13/8/12 8:49 PM  

wah.. seronoknya.. tahniah.. :)

deena 13/8/12 9:00 PM  

Sweetnye.. Tahniah rina

FairuZainal 13/8/12 11:01 PM  

not in your stomach kakrina. but in your uterus. uterus and stomach = 2 things different hihi >.<

Rina Lia (◕‿◕)✿ 14/8/12 6:08 AM  

Haha bukan dlm perut ek hihihi :p okla tu slalu kite sebot dlm perut ;p

Thank you all for the doa! Aminnn

cik chinta 14/8/12 7:33 AM  

tahniah (: hrp2 pasni berjangkit plak

cik lin butterfLYNN~~ 14/8/12 9:51 AM  

hehe, sgt2 seronok kan bila dpt tgk baby sendiri, rasa mcm hilang sume kesusahan masa pregnant :)

FY 14/8/12 11:11 AM  

congrats rina...doakan FY pun dpt baby cepat2 k..

dilla nadila 14/8/12 1:44 PM  

Rina....touchingnye bace entry rina nie
sedih pun ade,
kite kawen date yang same tp rina dah ade isi, dila pulak, belum ade rezeki.....

:,|

Rina Lia (◕‿◕)✿ 14/8/12 4:28 PM  

Alala xmo sedey2..rezeki tiap org pasti ada. Cuma cpt atau lmbt je. Nape cepat, nape lambat hanya Allah yg tahu..rina maybe cpt sebab rina anak tunggal..mak rina Pon da 60-an..so Allah ksian, bg dorg cpt2 cucu :)

Ade sebab kan smua ni trjadi? Xmo sdih tau! Awl lg kott sbenarnyeee

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top