Friday, August 17, 2012

Birthday & raya

Salam semua :) Malas nak tulis tapi tulis jugakla untuk memori di hari tua hehe..

1st, my 25th birthday. Sangat special since sambut sebagai seorang isteri dan mom-to-be insyaAllah :) what else i can ask for? Semua da cukup lengkap buat rina..hanya berdoa semoga kebahagiaan ini kekal selamanya..semoga insan yang tersayang sentiasa sihat di sisi..

Mr zauj beli kek. Tak suprise pon sebab dia tanya tanya dari sebulan birthday nak kek ape cehhh! Dan rina pulak jenis tak malu mintak baskin robin cehhh jugak! Haha!




Memang sedap! Tapi agak muak plus rina kan asyik loya so makan sikit je. Lain lain bagi pada jiran berdekatan..takpelah, sedekah :)

He bought this cake & the pizza all the way from mid valley, lepas kerja, naik motor je! Itulah hadiah paling berharga yang sebenarnya..terharu :')

2nd nak cerita pasal raya!
So tahun ni turn raya di rumah suami dulu, di kelantan :) eksaited tu ada dapat balik kampung tapi banyak nye sedihlah..

meninggalkan mak abah di rumah..dah lah anak tunggal hee..cian mak abah..takpe, raya ke 2@3 lia balik kl kita pergi jalan jalan ye!!! Sobsob :'(

Perjalanan kl-klantan 10 jam. Balik waktu malam so rina tidur jelah. Mr zauj & his brother gilir gilir drive. Alhamdulillah selamat sampai. Mual mual pun takde :)

Cuma rasa letih & lapar!

K sekian saja. Penat tulis k bai



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dilla nadila 17/8/12 11:35 AM  

selamat hari raye rina
jage diri, jage baby

dhiera 19/8/12 3:49 PM  

selamat ari raye rina. maaf zahir batin. take care ok!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top