Thursday, May 02, 2013

1st day masuk kerja

Quick update. First day hari ni terus ada meeting di Jalan Timur. Boleh pergi lewat sikit. Tapi still bangun awal. Pukul 5 pagi da bangun. Ni dekat rumah mak dah, kalau dari saujana putra tak tahu laa kena bangun pukul berapa.

Kemas kemas beg, bagi penerangan susu dekat mak semua, menyusukan dareesa, lepas tu terus pegi keja.

Sepanjang meeting teringat dareesa :( mak call tetiba kata susu macam tak cukup. Mak panik so bawak turun yang beku ke bawah. Rina dah convince mak akan cukup punya sebab 17 oz kot rina dah letak dalam chiller. Tapi mak panik hoho. Dengar dareesa menangis kuat, sedih rasa hati. Rasa nak berlari balik hee.

Waktu rehat sempat pump dalam bilik meeting depan kak nad & ain. Kunci pintu dan pump. Segan sangat walaupun cover dengan nursing cover tapi tetap segan.

Nasib baik meeting habis awal. So cepat cepat balik.

Sampai rumah nampak dareesa tengah tidur nyenyak dan mak tengah terkulai layu hahaha..kecian mak.

So for today, dari 9am-4pm hanya dapat pam sekali je..sobsob..dapat 6 oz..

Sekian.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

wawa syaida 2/5/13 5:15 PM  

selamat kembali bekerja rina...kat ofis ni pun banyak dengar cerita ibu2 bekerjaya yang baru dapat baby ni...hope tabah ye :)

Sibudaktembam 3/5/13 10:18 AM  

good luck rina..tp bykla tu susu :) erin pam 2 kali br ley dpt byk tu..dun worry so much..ur baby will be fine :) insyaallah.

dhiera 3/5/13 5:25 PM  

rina.. pam pam pam~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top