Saturday, May 11, 2013

Expo mom & baby may 2013





Awal pagi kol 9.30 rina dah sampai mid :p
Ramai gak yang dah sampai. Rina pi breakfast dulu makan bagi kenyang. Nak berperanglah katakan hihi.

So far memang ramaiiii orang. Belum apa apa lagi dah sesak. Makin lama dekat situ makin sesak.

Expo pon lebih besar dari expo maternity & baby last month. Banyakkk barang best best. Tapi macam takde nursing room disediakan? Tapi rina tak kisah sebab dareesa behaveee sepanjang masa hihi..paham paham je dia ibunya nak beshoping.




Antaranya haha..penuh stroller. Nasib baik tak terbalik je halford ni. Bakul bawah pon penuh. Memang tak menyesal la beli stroller ni. Sangat membantu proses penyopingan :p

Rina beli barangan pureen - wet tissue, liquid cleanser & abd detergen. Rm100 habis. Beli baju dekat fiffy, rm10 je selai comell giler kot! Gaun & seluar jeans utk baby 0-3 months hee omeyy. Rina tak suka bagi dareesa pakai besar besar. Orang kan selalu cakap "belila besar sikit nanti boleh pakai lama" huhu. Baju tidor ok kot besar, baju jalan biarlah muat muat baru tomeyy.

Beli gaunn kecikk utk 6 months below utk kenduri kawin adik ipar hujung bulan ni. Semangat okeh nak balik klate. Tapi tetiba ada training yang attach dengan company lain..tak tahula macam mana.

Beli pampers whoopie. Banyak good review so mari kita try. Rina mintak semuaa trial panpers. Ade member bagi tips suruh mintak. Bagus gak tips dia. Banyak kot pampers free rina dapat yay!

Erm beli headband yang comel, beli maternity bra dari fabulous mom, maternity wear dari autumnz, beli storage bag, beli tuala dareesa..

Tu je kot. Entry diakhiri dengan gambar


Try try salah satu gaun yang berjaya dirembat tadi hihi. Dengan headband baru. So makcik smua plzz jangan silap kata saya boboy lagi ye! Heheh

Salam


- Posted using BlogPressfrom my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top