Thursday, May 16, 2013




Headband baru hadiah dari kak ana. Pemainan baru beli dekat jusco.



Antara yang berjaya dirembat masa jusco card day hari tu.

Haih la anak..kenapa la ibu tak boleh berenti membeli barang dia..bankrupt la camni hihi..

Letih puasa..

Tetiba.

Actually post before ni tentang breastfeeding journey rina dah delete sebab mr zauj tak bagi cerita. Tak elok katanya..rina tak paham mana tak eloknye tapi as a wife, rina ikut jela kata dia..




Opis rina hee ok entry tak bermanfaat. Ok bye

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Fai CeritaCinta 16/5/13 4:51 PM  

sebenarnya post bf tu sangat2 membantu especially momma to be mcm fai yg xde pengalaman ni.. tapi xpe lah kak, kita kena ikut cakap husband kan. hihi... btw, comel headband tu... suke!

SarahSyafiq 16/5/13 5:33 PM  

patutla bila nak bc ari tu dh takde.nk blaja dr experience la kata kan.hee

Anonymous,  16/5/13 10:48 PM  

Rina mls log in : itula..rina pn bljr dari blogger lain so i thought i plak share & dpt ajr org lain pulak huhu..xpelahh..Pape do email me :)

Anonymous,  17/5/13 7:41 PM  

salam.bleh x email dkt saya entry yg xjd tu tntg bfeed.
eve_hannan@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top