Friday, June 21, 2013

Budak praktikal

Company hantar rina untuk training di PSI INCONTROL selama sebulan. Terasa macam budak praktikal. Cuma yang beza semua pakat panggil kakak. Bukan adik. Adakah muka rina memang dah mengalami penuaan yang ketara? Maybe pakaian pun macam makcik jual sayur je? Tambah pulak spek ala ala orang tua rabun dekat. Huwaaa...perlu lakukan sesuatu dengan segera!


- stop pakai spek, kembali ke contact lense
- buat facial
- pakai safi rania gold LOL
- consume collagen
- beli baju yang berwarna ceria
- jangan pakai baju mengandung
- shopping kasut tinggi
- pakai sedikit make up

Mari berusaha untuk kembali remaja!

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Suria 21/6/13 10:21 AM  

suria pn sejak ada baby diri sendiri ke laut..baju main rembat yg mana sempat..memang nampk la ala² akak² makcik²..huhu

Norlidawati Jaafar 21/6/13 11:01 AM  

ASSALAMMUALAIKUM
ehm sama lah
sampai hubby pun cakap dah macam nak sepuluh huhuhuhuhu
kene buat makeover ni heheheheh
jemput meriahkan blog ida ye
umielman.blogspot.com

hasmiza 21/6/13 5:14 PM  

hai mama dareesa

jom cuci mata tgk baju bby kiut miut kt kedai kite ni

https://www.facebook.com/HanaBbbutiq

Schajar McFlurry 22/6/13 8:52 PM  

hehe. Jadi remaja semula :)
Dah comel dah la...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top