Monday, June 24, 2013

#zuhadareesa jelir lidah



Adus..kenapa dareesa suka jelir lidah ni..nak masuk 2 minggu dah..risau ibu kalau jadi habit..

Dah la orang tua tua kata baby tengah main lidah dengan syaitan erkkk takmolaa dareesa..takut ibu la..

Kak ipar suruh calit bawang putih tiap kali jelir..kalau dia tak berhenti lagi nak kena try petua ni..

Satu lagi problem, nyamuk@semut sukaaa sangat dekat dareesa..habis penuh muka dngan merah merah...tak comel dah anak ibu :(

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Alang 25/6/13 2:18 PM  

my suggestion RIna..dont believe such things..fitrah baby nak mencuba tu ini..keluar lidah..isap jari..etc2..they develop their senses mostly through their mouth..tu yg byk tgk budak2 nnt suka masuk benda dlm mulut....just go with their flow of growing up~bukan nye terjelirrr je keluar kan..huhu

Rilla 25/6/13 9:34 PM  

Normal he Rina. Dia hak rasa gusi dia. zain pun gitu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top