Thursday, June 06, 2013

KL - Kelantan - Kedah - Langkawi - Kedah - KL

26 Mei :


Bertolak balik ke kelantan pada awal pagi. Tak berapa nak awal sangat la..hihi.  Ade jem sikit sikit, dalam 8 jam sampai rumah mertua. Alhamdulillah dareesa baik je sepanjang perjalanan. Tidur je. Tak nangis kuat pun. Good girl. 



27 Mei :

Masing masing busy kemas rumah. Sebab malam tu adik ipar akan menikah. Meriah rumah mertua. Semua dah balik. 

Petang tu sempat lagi rina & mr zauj keluar berdua. Tinggalkan dareesa jap hihi. Konon dating sempena anniversary la. Since ada ramai dayang dayang @ adik ipar yang suka mengasuh baby, kami ambil kesempatan untuk keluar bedua. Dating di Pantai Cahaya Bulan



Orang kata kadang kadang bagus gak keluar bedua untuk kekalkan kemesraan suami isteri. Tapi bagi rina & mr zauj, lagi best keluar bertiga. Dareesa takde macam tak lengkap lah. Asyik teringat dia je.


Bertiga lebih baik hehe :)
Menikah di masjid. Ambil gambar di pelamin yang dipasang di rumah. 
Sekali lafaz, simple, ringkas, adik ipar rina, anis selamat menjadi isteri orang. Suaminya orang kedah. Baik orangnye. Semoga mereka bahagia hingga syurga aminn.

28 Mei :

Hari ni adik ipar bersanding. Lagiii lah busy haha..baju pun tak siap jahit lagi hehe kelam kabut je masing masing tapi alhamdulillah semuanya bejalan lancar. 


Tema gold..

29 Mei :

Hari ni berehat rehat je. Pegi shopping sikit. Mak kirim keropok. Lepas tu pegi PCB lagi makan makan dengan adik beradik. Best tau adik beradik ramai..merasa jugak rina ada family yang besar hehe


 
Dareesa dengan cousin aka bestfriend, Dhia Maisarah. Omeyy angatt! Sebulan tua dari Dareesa.
Dhia mata besar bolatt, Dareesa pulak hidung besar bolatt kahhhhh :p 


Ini pulak kakak Dhia, Adelia Batrisya. Cucu sulung, cucu kesayangan niii. Baru nak masuk 2 tahun tapi bijakk sangat. Yang penting, jagung lagi besar dari tangan haha.

Malam tu, buat selawat sikit sempena aqiqah dareesa & dhia. Aqiqah kitorang sembeli lembu je. Join kenduri majlis kahwin tu.

 
Tudung kelabu tu, Mok. Nenek mr zauj, moyang dareesa. Masih kuat dan sihat.

Dareesa tidur je sepanjang selawat. Anak ibu memang juruh. Sayang dareesa sangat sangat muahhh!

30 Mei :

Sambung next entry :p

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

fa.ismail 6/6/13 10:49 PM  

Rina pkai car seat ap ya? Fa tgh survey2

Rina Lia (◕‿◕)✿ 8/6/13 4:09 AM  

Pkai baby carrier brand halford. Beli skali time beli stroller halford s8 pramette

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top