Wednesday, June 12, 2013

#zuhadareesa berkhatan

Kami bawa Dareesa khatan di Pusat Rawatan Islam area PJ isnin lalu selepas pulang dari kerja. Jammed giler tapi kami redah jugak. Taknak tangguh tangguh lagi. Sampai dah maghrib, nasib baik situ ada tempat solat & kfc :p tapau kfc dan berbuka puasa dalam klinik.


Dareesa sikit pun tak nangis. Dia terkejut sentap kaki je. Tak bunyi pon. Anak ibu ni..baik betul..ni yang sayang lebih ni hhe. Ibu yang lebih lebih rasa nak pitam bila anak sendiri kena khatan. Ngeri uols.

Alhamdulillah dah besar anak ibu, boleh kawen dah. Eh! :p




Sesi mencapai mainan menggunakan kaki.



Kbai

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

.atynFATHIN. 12/6/13 9:49 PM  

alahai baiknya dareesa :0 dhla comel. geram tau :P

Cik (Puan) Fizza Lovalova 12/6/13 11:25 PM  

Good girl!!

btw, khatan baby girl ade kena jage ape2 tak kat "situ"? hehe. n brape lame baik?

Rina Lia (◕‿◕)✿ 13/6/13 5:19 AM  

Xd la. 1 mlm luka khatan da baik :)

Zimie 13/6/13 10:34 AM  

baju pink tu pureen ke? macam sama je ngan Husna hihih

hasmiza 21/6/13 11:05 AM  

jom shopping baju baby mirah2 kt sini

https://www.facebook.com/HanaBbbutiq

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top