Monday, June 10, 2013

Menanti di syurga

Innalillah wa innalillahirrojiun..

Pagi semalam, baby one of my friend, erien selamat kembali ke rahmatullah. Gie call inform rina, rasa macam rentap jantung..mengalir air mata..rasa sedih sangat..sedih lagi bila mengenangkan bagaimana erien nak menghadapinya..

Terus ajak mr zauj ke rumah erien. Sampai sampai, jenazah kecil itu dah dikebumikan..terkilan tak dapat bertemu walau sekali..maafkan aunty, zuyyin..kami dah plan cuma waktu tak membenarkan..

Sedih bila tengok wajah erien, hud, ibu erien dan lain lain..bak kata erien, ibu dia la paling sedih sebab hari hari mengadap zuyyin :'(

Tak dapat rina bayangkan bagaimana sekiranya terjadi pada rina ya Allah nauzubillah..

Semoga erien sekeluarga tabah dalam menghadapi dugaan maha hebat ini..zuyyin akan menanti kalian disyurga..

Al fatihah buat Hasya Amilia Zuyyin..


9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

wawa syaida 10/6/13 8:11 AM  

sedihnya baca...hope keluarga kawan rina tabah

ct@m@n@qieem 10/6/13 9:21 AM  

sedynye...takziah kpd kluarge.....

PuanSyimaSyaz 10/6/13 10:00 AM  

ya allah ya tuhanku... salam takziah untuk erin family

cikpia 10/6/13 10:32 AM  

hope erien tabah... i pun baru terbaca kat SIS.....

Zimie 10/6/13 2:14 PM  

al fatihah.zimie pun tau dari sis.sedih sgt.ya Allah moga erin sekeluarga tabah...

Hani Fadhlina Abdul Rahman 11/6/13 12:34 AM  

Salam Takziah ...

Erkk, blh saya tau kenapa or ada blog yg menceritakan kisah mereka ? TQ

Rina Lia (◕‿◕)✿ 12/6/13 7:09 PM  

Sedih sgt..maaf tak dapat tulis dalam blog sebab apa meninggal..sekadar menghormati keluarga dia..ibu arwah ada blog, if dia share rina akan post dekat sini..if tak share rina pun tak bolehla share kan..sorry

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top