Tuesday, November 12, 2013

Kursus dan bercuti di Holiday Inn Melaka

Assalammualaikum semua..ni kisah lama tapi tersimpan dalam draft..lupa nak publish hihi..banyak cerita yang terlepas nak tulis..lepas pegi melaka, bercuti di morib gold coast pulak..tu tak tahu bila plak nak tulis huhu..


Ok ini entry tersebut :

Selasa lepas until today rina di MELAKA. Ada kursus di Holiday Inn. So alang alang kursus di hotel tu rina pon booking pengipan di situ dan alang alang menginap di hotel best rina pon ajak mak & dareesa ke sana..mr zauj tak dapat ikut sebab cuti dia tinggal sikit..




Ni gambar google tapi sebijiklah macam ni..tak sempat ambik gambar dah semak hahah..barang banyak okeh..biasala bawak anak & mak :p

Rina bawak combined steamer & blender philips avent. Mudah sangat nak buat makanan dareesa. Rina steam potato & carrot dan jugak apple. Bawak dari rumah semua. Say no to instant food! (Tapi bawak jugak biskut baby kikiki)


Masa makan breakfast suap dareesa sekali hihi.. Breakfast di holiday inn memang sedap! Banyak pilihan..ada nasi lemak, mi, westen, coco crunch, sushi, waffle, roti roti, kuih muih, pau, buahbuah dan paling best ada dimsum hihi

Alamak letih dah taip 


Ok kursus best gak la..ada paham ada tak paham..minum pagi pon best, lunch pon best siap ada sup ekor. Ehhh ni g kursus makan ke hahahah



Malam bawak mak g makan asam pedas paling popular..google je..apetah nama lupa kiki gambar pun takde hihi blogger yang tak membantu :p ampunn

Esoknye after kursus terus balik KL...

Ok tu je. 



5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

S. Faezah 12/11/13 8:17 PM  

makin comel dareesa :)

Petak Bunga 13/11/13 8:14 AM  

comelnya skirt dia..

eima 13/11/13 9:52 AM  

wahh betui exec TNB kursus kat luar bukan kat ILSAS..eh eh..keja TNB lagi ke dik

Rina Lia (◕‿◕)✿ 13/11/13 8:36 PM  

Tq faezah & bunga :)

Eima : yup msih tnb :) kalau tnb yg organize kursus mmg di ilsas. Tapi yg ini kontraktor beri training so dorang sponsor..

Hani Fadhlina Abdul Rahman 17/11/13 11:45 PM  

Comel nyer Dareesa ... Skirt tu pun comel ...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top