Wednesday, November 27, 2013

Update bergambar - expo bayi di mid valley

Takde mood nak berblog sekarang ni..banyak main instagram & fb jela kalau kelapangan pun...so harini rina just letak gambar & caption..



Dareesa kecik kecik dah jadi ahli kelab hihi..kelab fb : nama nama indah yang bermakna...bagus group ni..ada kakak yang hebat berbahasa arab membantu carikan nama baby..nama dareesa dapat dari sini la..hanya Allah dapat membalas jasa baik kakak ni..


Rina pegi expo di mid valley minggu lepas. Sempat belikan mainan buat dareesa. Rm38 je. Ada lagi 1, rm10. Yang penting ada cop non-toxic. Topi tu pun beli sebab besar. Kepala dareesa ni besar sikit. Topi baby dia semua tak miat dah hehe. Rm17 harga topi ni. Nasib baik dareesa redha je ke tak perasan? :p


Beli headband 4 ni untuk rm5. Murahkan hihihi..besar jugak sesuai untuk dareesa.


Dan ini! Sebab corak kain sama dengan baju kurung rina. Sepasang rm25. Kalau beli 3, dapat rm60. Murah giler. Menyesal tak beli :( sesiapa tahu kedai online mana ada jual dress pattern gini pls inform me...sebab rina cari tak jumpa..semua gown ala ala yang macam dekat qqbabyshop..dah bosan.


Atau baju gown yang macam ni? Nak buat pakai pegi wedding...sapa tahu pls inform me...tq

Comelkan? Ni boleh beli dekat fb : butik ummi - set tilam bayi




Kecik kecik dah rajin study..ikut perangai ibu sangat *mata ke atas*

Okla tu je sambung lain nanti :)

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

SyimaSyaz 28/11/13 12:01 AM  

kat Mothercare atau H&M..

S.n.Fariza 28/11/13 7:45 AM  

dh besar + comel.
bj cntik2

dhira closet 7/12/13 11:50 AM  

kat sini pun ada jual, jom tgk: http://dhiracloset.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top