Thursday, April 02, 2009

Knowing 2009




Baru je lepas balik tgok cte ni dengan Gie,Adah n Naza..besh gak la cte ni..chokichoki kasi 3.5/5 hehe..
Cite ni pasal sorang budak perempuan ni tahu ape yg akan berlaku pd mse akan datang..then die pun tulis dalam btol code nombor dlm sehelai kertas..
kertas tu disimpan dalam kapsul masa mase hari terakhir skolah die..
then after 50 years, kapsul tu dikorek balik dan setiap kertas2 diedarkan kepade budak2 zaman skarang la..
so terdapat la kt sorang budak lelaki ni..
dipendekkan cerita, nombor2 ni sbenarnye tarikh, jumlah kematian n longtitude kat mne kemalangan bkl berlaku..n akan ade 1 kmlgn yg dasat mcm kiamat akn brlaku...huhu..

cuak2..lg mnkutkan dr ghost story...aku nk mnaip ni pon terase cuak haha..

da la kat alamanda td tbe2 ktorg lalu kuda pusing (permainan budak2) tu tbe2 berbunyi. trus berlari la ktorg hahaa

lwk gle..pstu time mkn, Gie plak wat lawak..whaha..pnat gle ktawe arini..besh!

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 2/4/09 2:35 AM  

lawak gler ok!

mocacu,  2/4/09 7:18 PM  

lawak n best gler smlm...
wawawa!!!lps ni msti akn rndu kt korng sume,3 bln x jmpe,cdey nye,huhu!!!

Chokichoki 2/4/09 8:58 PM  

2la..cdeynyeee.xjmpe adah 3 bulan!! xtau nak buli spe daaa..hehe :p

Ieya 3/4/09 1:26 AM  

x sedih ke x jmpa g? ;(


hauhauaauhauahhuahaauhauhauahau

Chokichoki 3/4/09 6:56 AM  

hehe..sdih gak tp kte leh je kua sme2 ble2 mse pon haha..kalo gie g mid ke..ckplaaa.kte dtg lala

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top