Thursday, April 30, 2009

Selamat Menyambut Hari Pekerja~*

hehe..excited ckit sbab festime ni smbut ari pekerja! slame ni cuti gk tp xpna lagi rase begitu bermakna cuti ni LOL.ESOK CUTI! yeah yeah :p

tadi pagi chokichoki liat gle nak g keje sbab tau supervisor cuti..tapi pegi jugakla..xpela..lagipun esok cuti kan :p
so pegi2..buat la keje yg diberi semalam..buat punye buat, tbe2 siap..
waa!! cpatnye siap! nak buat ape lepas ni!! (buat pertama kali nya dalam sejarah hidup rase sedih sbab keje da siap =_=")

tapi tbe2 akak2 2 ajak g makan..festime selama chokichoki keje situ dorang g ramai2..
kat situ ade krisis ckit pekerja2 wanita..ade puak2 huhu..mcm2~

lepas tu balik ofis dah risau..abg jep xdtg lg..xde sumber intenet untuk dimaen :p (slalu share modem abg jep hehe)
tbe2 ade kwn ajak teman die g digital mall..dgn pantasnye chokichoki cakap "nak ikot!"
kuikui..boring kot :p
pegi sane nak teman die beli barang tapi chokichoki lak beli barang..haha!

chokichoki beli skin laptop..comel~~
berjaya membazir tapi ade reasons chokichoki beli..
main reason ofcoz sebab laptop chokichoki sangattt buruk dah..
second reason..sebab die murah sgt..berbanding dengan chokichoki jumpe before ni..
harge rm29 (full with wrist pad..bukan skin cover laptop je tau) then dah la murah, dapat lak free cleaning screen nye berus sapu,towel,n penyembur.
pastu last reason sbab die comell!! sgtt!..nantila chokichoki post gambar laptop chokichoki yg comel ni ek hehe

lpas balik tu, ade orang ajak lunch..die nak blanje kenny rogers~~
so makan free lagi hehe..kenny rogers plak tu :D
alhamdulillah..1 minggu x keluar duit :p

lepas balik makan ingat nak balik rumah haha..jahat x?
tapi tbe2 abang jep dtg..
xdela boring, leh main intenet hihi..
pastu g solat then balik (penat nak taip dah hehe)

so itu saje pade arini. kuikui..

xsabar nak tggu nexweek sbab nexweek macam besh je hehe..xnak cte lagi..tggu nexweek plak k..

skali lagi..slamat bercuti kwn2 ku yang sedang bekerja atau intern di malaysia..yg kt negara laen tu, padan muke x cuti hihi :p

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

awi 2/10/09 8:32 PM  

ko intern tnb kn..best x??
guna subjek pe yg kta blja dlm klas??
senng ke sush??

Chokichoki 3/10/09 8:48 AM  

besh gk..dpt byk pglmn..
em...byk psl power syst..tp act ble intern ko akn rs..sme nye bnde br yg ko xpna blja tym kls hehe..its a real world of engineeering!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top